sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Eforturi comune. Deputatul Florin – Alexandru Alexe “Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan”

Eforturi comune. Deputatul Florin – Alexandru Alexe “Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan”

În urma eforturilor făcute împreună cu Dumitru Marinescu, primarul orașului Tăuții-Măgherăuș, localitatea Bozânta Mare beneficiază de gaz metan. În prezența reprezentanților S.C. Transgaz S.A. și S.C. Delgaz – Grid S.A., au fost puse în funcțiune stația SRMP și rețeaua de distribuție.

Modernizarea comunităților locale reprezintă o prioritate pentru PNL. Vom continua să punem la dispoziția localităților resursele necesare pentru dezvoltare. Facem echipă pentru Maramureș! Facem echipă pentru viitor!

Florin – Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: "În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate"
Next Senatorul Țâgârlaș: "Instituțiile publice nu vor mai putea solicita copii după acte emise de entități ale statului"

About author

You might also like

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Există bază legală pentru reducerile la transportul feroviar pentru elevi și studenți!”

O eventuală eliminare a facilităților acordate studenților pentru transportul feroviar a iscat vii controverse în societatea civilă. Eliminarea sau chiar modificarea formei în care aceste reduceri sunt acordate reprezintă o

Social 0 Comments

Campania “Cei cu dizabilități visează lucruri simple” – la final de an

Asociația Esperando a derulat  timp de 12 luni cu posibilitate de prelungire, campania strângere de fonduri cu titlul “Cei cu dizabilități visează lucruri simple: să meargă, să vorbească, să aibă prieteni. Fii și tu ESPERANDO!”.

Social 0 Comments

Text și video. BUNICUȚUL NINJA. La 71 de ani și-a AGRESAT soția acasă. Polițiștii l-au SĂLTAT cu cârje cu tot de pe stradă. DETECTIVUL a fost pe FAZĂ

Detectivul de Presă ȘOC! a fost martorul unei acțiuni a poliției, mai puțin obișnuită. În prima fază am sesizat un polițist stând de vorbă cu un bătrânel care era așezat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply