sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris.

În cadrul Conferinței au fost abordate teme diverse, de la cauzele creșterii rasismului și intoleranței în Europa, la metode utile pentru combaterea acestui fenomen periculos.

Problema rasismului este o chestiune extrem de importantă, mai ales în umbra efectelor crizei economice. În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate. E rolul nostru, al politicienilor, să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei.

E important să reducem decalajele din societate și să redăm încrederea cetățenilor în autoritățile publice, stat și chiar în democrație. Prin politici publice coerente, vom reuși să rezolvăm aceste probleme care afectează toate țările europene.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin - Alexandru Alexe: "Din 1 noiembrie vom avea o lege care să ne protejeze de creșterile prețurilor la energie"
Next Eforturi comune. Deputatul Florin - Alexandru Alexe "Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

BACALAUREAT. Deputatul Călin Bota: Consider că proba de Limba și Literatura Română trebuie să rămână o probă separată pentru toată lumea

Consider că proba de Limba și Literatura Română trebuie să rămână o probă separată pentru toată lumea. Este o rată mare de analfabetism funcțional în țară, iar dacă ne propunem

Politica 0 Comments

Opoziție în opoziție. Depuatul Viorica Cherecheș NU FACE FRONT COMUN CU LUPTA ANTICORUPȚIE!

> Deputatul PNL, Viorica Cherecheș nu a protestat împotriva corupției alături de colegii de partid în fața sediului Camerei Deputaților > Viorica Cherecheș nu a protestat cu telefonul cu “lanternă”

Politica 0 Comments

Lucian Angheluță (PER), candidat pentru Senat: “Tablete contra vot, ultima fiță a PNL-ului”

       Dacă până acum se ofereau electoral tot soiul de „atenții”, sub forma unor mărunțișuri, acum moda s-a schimbat. Dacă vrei electorat, plusezi. Și dacă ești la guvernare, se pare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply