sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris.

În cadrul Conferinței au fost abordate teme diverse, de la cauzele creșterii rasismului și intoleranței în Europa, la metode utile pentru combaterea acestui fenomen periculos.

Problema rasismului este o chestiune extrem de importantă, mai ales în umbra efectelor crizei economice. În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate. E rolul nostru, al politicienilor, să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei.

E important să reducem decalajele din societate și să redăm încrederea cetățenilor în autoritățile publice, stat și chiar în democrație. Prin politici publice coerente, vom reuși să rezolvăm aceste probleme care afectează toate țările europene.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin - Alexandru Alexe: "Din 1 noiembrie vom avea o lege care să ne protejeze de creșterile prețurilor la energie"
Next Eforturi comune. Deputatul Florin - Alexandru Alexe "Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ce va face ALDE pentru români și maramureșeni. CE VOM FACE?

Soluția noastră este să repornim România de jos în sus, de la autoritățile locale și județene, pentru a fi de partea românilor! Vrem să oferim României o administrație publică locală

Politica 0 Comments

ALDE – PUNCT DE VEDERE PRIVIND POSIBILITATEA SUSPENDĂRII PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS

Suspendarea președintelui Klaus Iohannis – tot mai depășit de cerințele și demnitatea funcția pe care o ocupă – este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “PSD vrea să rămână în istorie ca partidul gogoșilor, minciunilor și scandalurilor pentru putere și bani”

PSD vrea să rămână în istorie ca partidul gogoșilor, minciunilor și scandalurilor pentru putere și bani. Niciun proiect important de infrastructură nu a fost început, promisiunile din campanie legate de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply