sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris.

În cadrul Conferinței au fost abordate teme diverse, de la cauzele creșterii rasismului și intoleranței în Europa, la metode utile pentru combaterea acestui fenomen periculos.

Problema rasismului este o chestiune extrem de importantă, mai ales în umbra efectelor crizei economice. În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate. E rolul nostru, al politicienilor, să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei.

E important să reducem decalajele din societate și să redăm încrederea cetățenilor în autoritățile publice, stat și chiar în democrație. Prin politici publice coerente, vom reuși să rezolvăm aceste probleme care afectează toate țările europene.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin - Alexandru Alexe: "Din 1 noiembrie vom avea o lege care să ne protejeze de creșterile prețurilor la energie"
Next Eforturi comune. Deputatul Florin - Alexandru Alexe "Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Gheorghe Șimon (PSD): Portofoliul de la Economie, un eșec liberal de proporții: “Fiecare zi în plus cu Năsui la Economie înseamnă câte 100 de milioane pierderi pentru firme”

Succesul unei guvernări se măsoară în bunăstarea, gradul de educație și în starea de sănătate a populației. Toate acestea sunt direct conectate cu profesionalismul și competența celui carese află în

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Viorica Dăncilă s-a comportat la Strasbourg ca în CEX-ul PSD”

PSD a exportat minciuna, dezinformarea, manipularea și în Parlamentul European, Viorica Dăncilă comportându-se la Strasbourg ca în CEX-ul PSD. Prezentă la dezbaterea privind statul de drept din România, Dăncilă a

Politica 0 Comments

Mircea Cirț: ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare – un angajament nerespectat”

Venind din mediul privat mi-e greu să cred că strategiile de dezvoltare sunt doar niște documente frumoase, realizate de firme de consultanță pentru bani mulți, care apoi rămân fie închise

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply