sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Felician Cerneștean – DISCREȚIA unei evoluții FANTASTICE și marcarea unui NOU TIP de campanie electorală

Felician Cerneștean – DISCREȚIA unei evoluții FANTASTICE și marcarea unui NOU TIP de campanie electorală

Consilierul județean Felician Cerneștean a fost cel mai vizibil membru PNL din conducerea partidului în prima jumătate a anului, în plină pandemie și carantină, prin activitatea asiduă pe care a desfășurat-o în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii (CNAIR), în calitate de consilier al directorului general, Mariana Ioniță. Discret, prin câteva postări pe pagina sa de Facebook, Felician cerneștean, secretar general al PNL Maramureș a punctat câteva prezențe de mare însemnătate pe marile șantiere ale țării, de la Satu Mare la Brăila, de la Baia Mare la Suceava, pe Autostrada A10, Sebeș-Turda, loturile 1 și 2, pe Autostrada Transilvania, pe drumuri de legătură între mari orașe și nu în ultimul rând la semnarea de importante contracte. Fără interviuri, cu restrânse apariții TV în presa locală dar în lumina reflectoarelor tuturor televiziunilor centrale, acreditate la guvern și CNAIR.

A deschis calea miniștirilor în calitate de coordonator al lucrărilor pe autostrăzi și drumuri naționale aflate în administrarea CNAIR. De multe ori, cot la cot cu premierul Ludovic Orban, directorul CNAIR Mariana Ioniță, ministrul Transporturilor Lucian Bode și nu în ultimul rând alături de Raluca Turcan, Felician Cerneștean a fost în capul coloanelor de specialiști în timpul vizitelor de lucru pe șantiere.

A venit și forfota precampaniei. Felician Cerneștean a păstrat tiparul pe care pare să-l fi inventat chiar el în Maramureș, de a marca evenimentele la care a participat, fără să forțeze ecranele televiziunilor sau să exaspereze cu postări pe rețelele de socializare.

A reușit, până acum, să păstreze doar pentru el și faptul că la mijlocul lunii august, a ocupat, prin concurs, un post de economist în cadrul Serviciului Control Intern al CNAIR. Nu a deschis șampanii, nu a bătut toba prin târg cum spune. Felician Cerneștean a atins pragul maturității politice și administrative, prag de unde, în sus, cariera sa poate înregistra noi surprize la care nu ne-am mai mira.

Poate că e startul care ne anunță că oamenii politici trebuie să atragă atenția, cu discreție, prin muncă și nu cu sloganuri pompoase că trăiesc pentru comunitate și nu că se desăvârșesc prin funcții ocupate sau la care încă aspiră.

Ieri, Felician Cerneștean a participat la un alt eveniment major în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere din România, la care a participat însuși președintele României, Klaus Iohannis. Alături de acesta dar și de premier au format prim-planurile în cadrul știrilor naționale.

Felician Cerneștean își monetizează astfel cartea de vizită și dă valoare campaniei electorale într-un fel aparte, cu bun simț și discreție, pe care ni le-am dorit mereu. Să le primim ca pe niște daruri.

Și poate acum înțelegem sloganul său de pe fotografia de copertă a paginii de Facebook: “Pentru atingerea oricărui țel e nevoie de un drum bun”.

Dar iată, privitor la evenimentul de ieri, textul postat de Felician Cerneștean pe pagina sa de Facebook:

“Dragi prieteni,

Astăzi am participat la un eveniment foarte important în modernizarea infrastructurii rutiere din România. Poate n-aș fi scris acest text, dacă nu aș fi dorit să reliefez cât de important este evenimentul de astazi pentru comunicarea rutieră dintre Baia Mare și Tg. Mureș.   A fost deschisă astazi , în prezența președintelui României dl. Klaus Iohannis , a prim ministrului dl. Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor dl. Lucian Bode, circulația pe secțiunea Chețani-Iernut, tronson aparținând autostrăzii Transilvania- A3. Poate nu știti că sute de persoane din Baia Mare circulă zilnic spre Tg. Mureș, deoarece este un centru medical foarte puternic, în special în domeniul cardiologiei și , în același timp este un renumit Centru Universitar, care pregătește medici din toate specialitățile. Mă gândesc dacă acești 18km inaugurați astăzi sunt mulți sau sunt puțini în optica românilor?? Dar, matematic vorbind, acest tronson rezolvă accesul rapid de la Baia Mare prin Cluj, Câmpia Turzii , până în orașul Iernut, localitate care precede orașul Tg. Mureș. Din calculele specialiștilor rezultă faptul că folosirea acestei rute, venind dinspre Baia Mare cu direcția Tg. Mureș, va scurta durata călătoriei cu cel puțin 25 de minute. În același timp, crește siguranța în trafic și confortul.

Recomand tuturor băimărenilor să folosească cu încredere această rută!”

Previous ALDE propune construirea unui parc industrial, administrat de către Consiliul Județean Maramureș, pentru atragerea de noi investiții
Next Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Lăpușului

About author

You might also like

Editorial 0 Comments

Document în PREMIERĂ. ROBOȚEII PNL. Votul BPJ Maramureș, un VIOL politic

Azi, pun încă o dată la îndoială dacă membrii PNL din cadrul Biroului Politic Județean Maramureș merită să fie acolo sau nu. Modul în care au ajuns aceștia să fie

Editorial 0 Comments

De ce ESTE POTRIVITĂ Sorina Pintea pentru candidatură. NU ESTE POLITICIAN!

Sorina Pintea candidează la Senat de pe prima poziție a PSD Maramureș. Cu această ocazie debutează revigorarea partidului la nivelul municipiului Baia Mare, adormit dar destul de liniștit în sfera

Editorial 0 Comments

România mea ca o rană uriașă. Mă dor “toate Româniile” din lumea întreagă pe care doar inima mea le unește

România mea, simt tot mai des, și acum mai mult ca oricând, că te-ai pierdut peste tot în lume și că nu mai știi drumul spre casă. Aș vrea să

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply