sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Lăpușului

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Lăpușului

Candidații Coaliției pentru Maramureș la primăriile din Țara Lăpușului au fost lansați în cursa electorală, în orașul Târgu Lăpuș. Mihai Timbuș este candidatul care își dorește să aducă cu adevărat schimbarea în comunitatea în care, deși de foarte mulți ani este o administrație liberală, zona a evoluat prea puțin în ultimii ani.

Coaliția pentru Maramureș susține candidatura pentru un nou mandat a primarului din Suciu de Sus, Viorel Pașca, a primarului din Băiuț, Mihai Ceteraș, a primarului din Lăpușul Românesc, Ioan Buda, a lui Liviu Balint, primarul comunei Vima Mică, a primarului din Cupșeni, Lucia Butcure. La Cernești, Coaliția pentru Maramureș susține candidatura fostului primar Nelu Șovre, care candidează pentru un nou mandat în fruntea comunității.

În Țara Lăpușului, însă, pe lângă primarii care cer continuitate pentru mandatele lor, Coaliția pentru Maramureș are și candidați aflați la prima încercare. Astfel, în afară de Mihai Timbuș, a fost lansat în cursă și candidatul pentru Coroieni, în persoana lui Mircea Filip, dar și Nicolae Gherghel, candidatul de la Groșii Țibleșului.

În mesajul său, Mihai Timbuș a subliniat că are o dorință uriașă să schimbe lucrurile în bine în Târgu Lăpuș și lăpușenii îl vor susține în acest demers. ”Nu avem apă, nu avem canalizare, nu avem locuri de muncă, nu avem o administrație publică care să țină cu cetățeanul de rând, dar toate acestea se vor schimba aici, după 28 septembrie. Fiecare trebuie să punem umărul la această schimbare, pentru a avea cu toții un trai mai bun. Am alături o echipă tânără, oameni de calitate din toate satele aparținătoare orașului Târgu Lăpuș și împreună vom reuși să oferim o viață mai bună fiecărui lăpușean. Să ne ajute Dumnezeu să putem pune Lăpușul acolo unde îi este locul și să sărbătorim, în 27 septembrie seara, o victorie a noastră, a tuturor lăpușenilor”, a declarat Mihai Timbuș, candidatul Coaliției pentru Maramureș la Primăria Târgu Lăpuș.

Primarul din Suciu de Sus, Viorel Pașca, candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru un nou mandat a declarat că doar printr-o activitate comună a administrației locală și a administrației județene poate fi adusă prosperitatea în toate comunitățile Maramureșului. Și Mihai Ceteraș, primarul din Băiuț a subliniat faptul că Băiuțul va demonstra, în 27 septembrie, că susține Coaliția pentru Maramureș. Din partea Țării Lăpușului, Andrei Buda este candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru o funcție de consilier județean. ”La Târgu Lăpuș avem o echipă tânără, competentă și trebuie să câștigăm împreună aceste alegeri. Facem parte dintr-un partid care are grijă de oameni și trebuie să fim mândri de acest lucru”, a precizat Andrei Buda.

Ioan Buda, primarul comunei Lăpușul Românesc a avut un mesaj mobilizator, arătând că, doar în ultimul mandat, în comuna sa au intrat peste 5,5 milioane de euro. ”Probabil unicat în administrație, eu nu am avut niciun vot împotrivă la ședințele Consiliului Local Lăpușul Românesc. Tocmai din acest motiv îmi doresc ca, în 27 septembrie seara, să ne bucurăm cu toții de reușită, a declarat primarul din Lăpușul Românesc”.

Liviu Balint, primarul comunei Vima Mică a precizat că a început administrația la pas, din anul 2008, când a avut primul mandat de consilier local. Între 2012 și 2016 a fost viceprimar, iar din anul 2016 a fost ales primar. ”Mă bucur că pot sta cu fruntea sus, după cei patru ani de administrație. Acest lucru se datorează Consiliului Local și angajaților primăriei, alături de care am lucrat exemplar. Îmi doresc să pot continua acest demers frumos și după 27 septembrie”, a declarat Liviu Balint, primarul din Vima Mică.

Lucia Butcure, primarul comunei Cupșeni susține că, față de anul 2016, pornește cu mult mai multă încredere în cursa pentru cel de-al doilea mandat în fruntea administrației locale, experiența acumulată în acești patru ani dându-i putere să continue proiectele frumoase începute în comunitate. ”La Cupșeni se vede schimbarea, iar în Țara Lăpușului se vede munca administrației Zetea. Vă aștept la vot, în 27 septembrie și vă cer să votăm Coaliția pentru Maramureș pe cele patru buletine de vot. Să votăm cu toții inima în care se află nodul Maramureșului și care ne descrie atât de bine pe noi, locuitorii acestui frumos județ”, a declarat primarul comunei Cupșeni, Lucia Butcure.

Întâlnirea electorală s-a încheiat prin mesajul transmis de președintele în funcție al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul Coaliției pentru Maramureș pentru un nou mandat. ”Candidații noștri pun interesele maramureșenilor mai presus de interesele oricăror partide politice. La alegerile locale contează exclusiv interesul județului Maramureș și felul în care noi, ca maramureșeni, ne unim pentru a face o administrație performantă. În ultimii patru ani, noi, această administrație județeană am muncit continuu pentru Maramureș, iar acest lucru este vizibil în fiecare colț al județului. Privesc cu mândrie la candidații noștri și știu că fiecare pune interesul maramureșenilor pe primul loc. Sunt mândru să susțin astfel de oameni și știu că, după 27 septembrie, vom continua să lucrăm împreună pentru fiecare maramureșean. Și așa cum, în urmă cu patru ani, am cerut cupșenarilor să aibă încredere în Lucia Butcure, unul dintre cei mai activi primari pe care i-a avut Maramureșul, acum le cer lăpușenilor să aibă încredere în Mihai Timbuș. Pentru că și Târgu Lăpuș merită mai mult și merită mai bine. Le mulțumesc primarilor din Țara Lăpușului pentru felul în care se comportă cu oamenii din comunitățile lor. Știu că, împreună, vom reuși, pentru că noi, Coaliția pentru Maramureș suntem o echipa performantă și suntem o administrație care își iubește județul. În 27 septembrie votăm cu toții Coaliția pentru Maramureș, pentru o viață mai bună”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean și copreședinte al Coliației pentru Maramureș. 

Biroul de presă al Coaliției pentru Maramureș

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT MARAMUREȘ, cod mandatar financiar 21200019)

Previous Felician Cerneștean – DISCREȚIA unei evoluții FANTASTICE și marcarea unui NOU TIP de campanie electorală
Next SEINI. Priviți cum se conturează PODUL RUTIER cu TROTUARE peste Someș! INVESTIȚIA de 3,4 milioane euro este GATA în proporție de 60%

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Premierul Ciucă, întâlnire cu omologul său sud-coreean Han Duck-soo. INTERES din partea coreenilor pentru construirea reactoarelor 3 și 4 ale centralei atomo-electrice de la Cernavodă

„Am avut astăzi o întâlnire cu omologul meu sud-coreean, domnul Han Duck-soo, cu care am discutat despre oportunitățile de cooperare economică dintre țările noastre. Premierul sud-coreean mi-a transmis interesul companiilor

Politica 0 Comments

1.039.482,85 LEI pentru unitățile de învățământ din comuna Cupșeni!

Proiectul pe fonduri europene pe care l-am depus pentru modernizarea unităților de învățământ din comunitatea noastră are deja contractul de finanțare semnat și în curând vom începe investiții majore în

Politica 0 Comments

Delegația guvernamentală condusă de premierul Nicolae Ciucă a vizitat două companii importante pentru dezvoltarea Maramureșului

La Aramis Invest din Baia Mare a apreciat ultimele investiții făcute de companie și a asigurat conducerea de tot sprijinul guvernului pentru investiția în panouri fotovoltaice, care pot fi realizate

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply