sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

„Festival Madrigal în Maramureș” este în DESFĂȘURARE la Baia Mare

„Festival Madrigal în Maramureș” este în DESFĂȘURARE la Baia Mare

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” acum două zile, așa cum am mai anunțat, la Baia Mare, amplul proiect „Festival Madrigal în Maramureș”!

În perioada 15 – 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

„Festival Madrigal în Maramureș” este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, Institutul Național al Patrimoniului, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Baia Mare – Bastionul Măcelarilor.

După succesul turneelor și spectacolelor susținute în ultimii ani, care au adunat mii de spectatori în sălile de concerte din țară, Corul Madrigal întâlnește comunitatea din Maramureș în cadrul unui nou proiect. Festivalul Madrigal reprezintă un amplu turneu desfășurat la Baia Mare și Sighetu Marmației, ce include Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor”, evenimente expoziționale și lansare de carte. Lista evenimentelor este completată de ineditul concert „Madrigal for Babies”, dedicat nou-născuților și femeilor însărcinate, și de Gala și Atelierul Cantus Mundi, prin care se promovează muzica corală și educația muzicală în rândul copiilor, tinerilor și a profesioniștilor din educație.

Accesul publicului la evenimente este gratuit.

Detalii despre program sunt disponibile pe website-ul www.madrigal.ro

Vă așteptăm cu drag!

OMD Maramureș

Previous Berbești, GIULEȘTI. ,,Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”
Next Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare - Coaș!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Consiliul Județean Maramureș a participat la ediția 74 a Zilei Republicii India

O delegație a Consiliului Județean Maramureș a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2023. Aniversarea celor 74 de ani

Actualitate 0 Comments

Deputatul Călin Bota: PÂRTIA DE SCHI DE LA BORȘA, UN OBIECTIV ASUMAT ÎN FAȚA MARAMUREȘENILOR, A FOST INAUGURATĂ ASTĂZI

Astăzi a fost inaugurat primul obiectiv finalizat din planul de dezvoltare pe care ni l-am asumat în fața maramureșenilor, pârtia de schi de la Borșa, împreună cu telegondola care are

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply