sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș!

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș!

În prezența reprezentanților autorităților naționale, Alexandru Soare, directorul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației; Cristian Haiduc – secretar de stat – Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației și Adrian Cefalan – Director Implementare Investiții Compania Națională de Investiții, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat miercuri contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș.

Lucrările vor fi executate pe raza localităților Baia Mare, Groși, Recea, Coltău, Săcălășeni și Coaș cu amplasament în localitățile Satu Nou de Jos, Cătălina, Săcălășeni și Culcea.

Sectorul care va beneficia de lucrări este de la km 4+170, după intersecția giratorie din zona Italsofa și până la intersecția cu DJ 182C (Coaș – Copalnic – Copalnic Mănăștur – Șurdești) și DJ 182B (Coaș – Șomcuta Mare), drumuri recent reabilitate prin Programul Operațional Regional.

Lungimea totală a sectorului de drum care va fi supus reabilitării este de 10,997 km. Șeful administrației județene a invitat la întâlnirea ocazionată de semnarea contractului de finanțare și doi primari din Maramureș pentru a discuta despre noi proiecte aflate în pregătire și care pot primi finanțare prin Compania Națională de Investiții.

“Le mulțumesc pentru sprijin în implementarea acestui proiect important pentru Maramureș colegilor mei din Consiliul Judeţean Maramureș. După semnarea contractului am discutat despre proiectele și finanțările care pot fi obținute prin Compania Națională de Investiții. Avem câteva  proiecte pe care le pregătim pe partea de infrastructură sportivă și de spectacole, de aceea am ținut să fie prezenți și primarii Emilian Pop din Săcălășeni și Ioan Stegeran din Fărcașa cărora le mulțumesc pentru parteneriatul pe care îl avem pentru comunitățile pe care le reprezentăm” – Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous „Festival Madrigal în Maramureș" este în DESFĂȘURARE la Baia Mare
Next Gabriel Ștețco: Trei obiective de investiții finalizate la Fărcașa. Primarul liberal Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație (GALERIE FOTO)

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: Am votat pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)

Am votat astăzi, în Camera Deputaților, proiectul de lege pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), un proiect pe care ni l-am asumat în fața românilor, alături de

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan a depus jurământul pentru preluarea mandatului la conducerea Consiliului Județean Maramureș

În prezența Prim-ministrului Ludovic Orban, venit special în Maramureș pentru acest moment, Ionel Bogdan a depus jurământul pentru preluarea primului său mandat de președinte al Consiliului Județean.  La ședința de

Actualitate 0 Comments

Președintele CJ Maramureș a prezentat proiectele de dezvoltare a județului la Întâlnirea Interregională a Grupului „Carpați” din cadrul Comitetului European al Regiunilor

Joi, 25 noiembrie, s-a desfășurat în format online o nouă Întâlnire Interregională a grupului „Carpați”, având ca teme principale implicarea membrilor Grupului de la Visegrad, a Comitetului de implementare a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply