sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin-Alexandru Alexe: Am participat la întrunirea Comitetului de Coordonare PNL Baia Sprie

Florin-Alexandru Alexe: Am participat la întrunirea Comitetului de Coordonare PNL Baia Sprie

Bîrda Sebastian Alin, primarul orașului Baia Sprie, a construit o echipă redutabilă. Modul în care a evoluat localitatea reprezintă un model pentru toate administrațiile din județ.

La eveniment au participat și Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureş, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator și Ioan Muntean, secretar general PNL Maramureş.


În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru susținerea activității lui Alin Bîrda, un primar care a demonstrat că poate face performanță.

Facem echipă pentru Baia Sprie! Facem echipă pentru Maramureș!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Fermierii români trebuie să fie sprijiniți prin politici coerente și bine țintite pe nevoile lor
Next Aducem Forza ZU în Baia Mare în 31 august! Avem o singură dilemă și vă rugăm să ne ajutați: în ce locație vreți să organizăm cel mai mare festival al hiturilor românești?

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț, președinte ALDE: “Liderii PNL îi jignesc pe români numindu-i DECREȚEI. Afirmațiile președintelui Ionel Bogdan sunt incalificabile”

ALDE Maramureș trage un semnal de alarmă vizavi de atitudinea unor lideri PNL care în repetate rânduri i-au jignit pe români numind-ui DECREȚEI. Pe rețelele de socializare au apărut atât

Politica 0 Comments

Am participat la dezbaterea “Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război”

Am participat la dezbaterea “Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război”, organizată de Funky Citizens, Gen, știri și British Embassy Bucharest. Războiul din Ucraina

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply