sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Aducem Forza ZU în Baia Mare în 31 august! Avem o singură dilemă și vă rugăm să ne ajutați: în ce locație vreți să organizăm cel mai mare festival al hiturilor românești?

Aducem Forza ZU în Baia Mare în 31 august! Avem o singură dilemă și vă rugăm să ne ajutați: în ce locație vreți să organizăm cel mai mare festival al hiturilor românești?

Am fost astăzi oaspetele băimăreanului nostru drag, Mihai Morar, la Radio ZU. Am semnat parteneriatul dintre Consiliul Judeţean Maramureş și Radio ZU, iar acum putem începe pregătirile pentru cel mai mare festival al hiturilor românești care va avea loc în 31 august, în Baia Mare!

Cei mai apreciați artiști ai momentului vor fi alături de băimăreni și maramureșeni la cea de a XI-a ediție a acestui eveniment – fenomen. Ne dorim să fie totul la superlativ, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru: în ce locație din Baia Mare ați vrea să organizăm festivalul? Vom ține cont de sugestiile voastre pe care le așteptăm în comentarii la această postare.

Despre Forza ZU știm deja că este mai mult decât un simplu concert, o experiență cu adevărat inedită, de aceea ne dorim să organizăm ediția din acest an în Baia Mare, unde în ultima vreme au lipsit astfel de manifestări de anvergură.
Pe scena Forza ZU vor urca cei mai apreciați artiști români ai momentului, iar evenimentul va fi un bun prilej de a promova municipiul Baia Mare și județul #Maramureș înaintea celor care doresc să descopere patrimoniul nostru turistic și cultural.

Prin artiștii și influencerii care vor fi prezenți la eveniment, vom spori vizibilitatea și prestigiul destinației turistice Maramureș, promovând nu doar concertul, ci și cultura, tradițiile, meșteșugurile, frumusețea și spiritul de neegalat a județului nostru! Împreună punem Baia Mare și Maramureșul pe primul loc!

Ionel Ovidiu Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

Previous Florin-Alexandru Alexe: Am participat la întrunirea Comitetului de Coordonare PNL Baia Sprie
Next Acțiunile umanitare și de asistență pentru dezvoltare ale Județului Maramureș, factori de promovare și afirmare la nivel național și internațional

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

Sunt extrem de bucuros să anunț că Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri! “Legea 2 Mai” pe care am coinițiat-o alături

Actualitate 0 Comments

LICITAȚIE cu strigare la URBIS Baia Mare pentru DOUĂ autobuze Mercedes

Anunț privind organizarea licitației publice cu strigare în vederea valorificării unor bunuri- mijloace fixe aflate în proprietatea S.C.URBIS S.A. Baia Mare SC URBIS SA Baia Mare organizeaza licitatie publica cu

Actualitate 0 Comments

Gabriel Zetea, deputat PSD: ”Parlamentarii social-democrați cer de urgență DEMISA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu”

Parlamentarii PSD au organizat luni, 1 februarie 2021, un protest la Palatul Parlamentului, prezentându-se cu mai multe pancarte negre pe care era scris mesajul: ”VOICULESCU -DEMISIA!”. Deputatul social-democrat de Maramureș,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply