sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: “Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră”

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: “Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră”

Întreaga Europă se confruntă cu scumpiri și facturi mari. Politicienii responsabili caută soluții pentru protejarea cetățenilor, în timp ce politicienii populiști profită de această criză în scop electoral.

Comisia pentru industrii și servicii dezbate pe tema scumpirilor din ultimul an. La ședință participă Dumitru Chiriță, președintele Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, și Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliul Concurenței, împreună cu experți din cele două instituții. Echipa liberală consideră că nu putem lăsa pe nimeni în spate. Vom proteja consumatorii vulnerabili și le vom asigura tuturor cetățenilor acces la confort.

Pe termen lung, românii au nevoie de politici coerente pentru echilibrarea prețurilor. Vom demonstra că se poate!

Orice întâlnire cu profesioniști este un pas înainte pentru consolidarea economiei. Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră.

Dezbaterile cu reprezentanții industriei de energie au fost consistente, iar împreună putem să găsim cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea Legii Offshore nr. 256/2018. Am promis că punem investițiile în prim-plan, iar rezultatele se văd. Vom demonstra că se poate! Reușim! Împreună.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Soluțiile PSD pentru combaterea creșterii prețurilor la energie și gaze
Next PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

CAVNIC. Sâmbătă sunteți așteptați la “Serbările Lenkerului”

Centrul Cultural și Sportiv “Pintea Viteazul”, în colaborare cu Primăria Cavnic organizează, sâmbătă, 15 februarie 2020, ora 10:00, a- XVI-a ediție a “Serbărilor Lenkerului”. Locul de desfășurare este ca de

Actualitate 0 Comments

Cătălin Cherecheș DESPRE BĂIMĂRENI: niște OLIGOFRENI!

Nu este nicio noutate faptul că edilul Băii Mari, are două unități de exprimare la adresa băimărenilor: pe față-i iubește, pe la spate îi urăște. Ieri, prezent la ședința Comisiei

Actualitate 0 Comments

REGAL FOLCLORIC DE DRAGOBETE. Spectacolul va fi transmis în cadrul emisiunii ”Călător cu dorul”, pe postul național de televiziune ETNO TV

Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” a organizat filmări pentru evenimentul cultural – tradițional dedicat ”Dragobetelui”. Spectacolul va fi transmis în cadrul emisiunii ”Călător cu dorul”, pe postul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply