sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: “Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră”

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: “Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră”

Întreaga Europă se confruntă cu scumpiri și facturi mari. Politicienii responsabili caută soluții pentru protejarea cetățenilor, în timp ce politicienii populiști profită de această criză în scop electoral.

Comisia pentru industrii și servicii dezbate pe tema scumpirilor din ultimul an. La ședință participă Dumitru Chiriță, președintele Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, și Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliul Concurenței, împreună cu experți din cele două instituții. Echipa liberală consideră că nu putem lăsa pe nimeni în spate. Vom proteja consumatorii vulnerabili și le vom asigura tuturor cetățenilor acces la confort.

Pe termen lung, românii au nevoie de politici coerente pentru echilibrarea prețurilor. Vom demonstra că se poate!

Orice întâlnire cu profesioniști este un pas înainte pentru consolidarea economiei. Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră.

Dezbaterile cu reprezentanții industriei de energie au fost consistente, iar împreună putem să găsim cele mai bune soluții pentru îmbunătățirea Legii Offshore nr. 256/2018. Am promis că punem investițiile în prim-plan, iar rezultatele se văd. Vom demonstra că se poate! Reușim! Împreună.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Soluțiile PSD pentru combaterea creșterii prețurilor la energie și gaze
Next PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Măsuri pentru REDUCEREA ABANDONULUI școlar

Ministerul Educației va derula programe în cadrul unui Plan Strategic Integrat de Reducere a Abandonului Școlar, reevaluat în etape, din 5 în 5 ani. Acest plan va fi format din

Actualitate 0 Comments

SECETĂ mare. HIDROFOARE, MOTOPOMPE submersibile și pompe pentru IRIGAȚII la Magazinul Fermierului din Baia Mare, Sighetu Marmației și Dej

Cautați Magazinul Fermierului pe Facebook, AICI și AICI Magazinul Fermierului: telefon: 0758 719 025 Găsiți Magazinul Fermierului pe site, mai jos: http://utilaje-pesticide.ro/

Actualitate 0 Comments

Deputatul Florin Alexe: Sala de SPORT din Giulești devine REALITATE

Sunt încântat să văd că proiectul sălii de sport cu tribună de 180 de locuri din localitatea Giulești urmează să devină realitate. Primarii liberali reprezintă motorul dezvoltării localităților. Laurențiu Batin,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply