sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

De curând s-a semnat un parteneriat de succes între Consiliul Județean Maramureș și CNAIR pentru realizarea Podului peste Tisa în zona Teplița, Sighetu Marmației. Acesta este un proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului, un proiect pe care ni l-am asumat în fața maramureșenilor și pe care începem să îl implementăm.

Podul peste Tisa, un obiectiv major de infrastructură, va fi format din două poduri paralele, cu o distanță de 3 metri între ele, cu două benzi pe sens, având o lungime totală de 261,20 metri. Valoarea totală a proiectului este de 170 de milioane de lei, iar prin parteneriatul încheiat între CJ și CNAIR se asigură întreaga finanțare.

Acest pod va lega județul nostru de Ucraina, va realiza conectivitatea cu coridoarele de transport europene și, nu în ultimul rând, va crește mobilitatea populației și schimburile comerciale din zonă. Parteneriatele între administrația județeană și guvern, susținute de o majoritate parlamentară angajată pe drumul dezvoltării, înseamnă proiecte cu beneficii economice majore pentru Maramureș și pentru România.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: "Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră"
Next Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

CORA România a DEMARAT O ANCHETĂ la hypermarketul din Baia Mare

În numărul de ieri al ziarului nostru vă semnalam faptul că la raionul Gastronomice din Cora Baia Mare, igiena tăvilor de servire a mesei este absolut precară. Iată care au

Actualitate 0 Comments

”Raliul Zăpezii Maramureș”. Consiliul Județean Maramureș este partener în organizarea celei de-a XII-a ediții a evenimentului sportiv

Începând de vineri, 11 februarie, și până duminică, 13 februarie, în ​​zona Cavnic – Băiuț (DJ 109F), automobile, motociclete, quad-uri și SSV-uri se vor întrece în competiția ”Raliul Zăpezii Maramureș”

Actualitate 0 Comments

Sighetu Marmației. Simpozion în CINSTEA lui Gheorghe I. Brătianu

  Filiala PNL Maramureș alături de cea din Sighet și Comisia pentru cultură, culte, minorități a PNL a organizat ,,Simpozionul Gheorghe I. Brătianu și argumentele identității românești” pentru a comemora

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply