sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

De curând s-a semnat un parteneriat de succes între Consiliul Județean Maramureș și CNAIR pentru realizarea Podului peste Tisa în zona Teplița, Sighetu Marmației. Acesta este un proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului, un proiect pe care ni l-am asumat în fața maramureșenilor și pe care începem să îl implementăm.

Podul peste Tisa, un obiectiv major de infrastructură, va fi format din două poduri paralele, cu o distanță de 3 metri între ele, cu două benzi pe sens, având o lungime totală de 261,20 metri. Valoarea totală a proiectului este de 170 de milioane de lei, iar prin parteneriatul încheiat între CJ și CNAIR se asigură întreaga finanțare.

Acest pod va lega județul nostru de Ucraina, va realiza conectivitatea cu coridoarele de transport europene și, nu în ultimul rând, va crește mobilitatea populației și schimburile comerciale din zonă. Parteneriatele între administrația județeană și guvern, susținute de o majoritate parlamentară angajată pe drumul dezvoltării, înseamnă proiecte cu beneficii economice majore pentru Maramureș și pentru România.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: "Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră"
Next Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

PSD Maramureș: REVOCAREA lui Koveși e IREVERSIBILĂ

Revocarea sefei DNA Laura Kovesi este ireversibila! Legea 303/2004 nu prevede posibilitatea ca presedintele Romaniei sa poata refuza sa emita decizia de revocare. Klaus Iohannis este obligat de lege sa

Actualitate 0 Comments

În plină pandemie, Teatrul Municipal Baia Mare participă la Festivalul ”Les Rencontres Chorégraphiques de Casablanca”!

În perioada 12 – 15 noiembrie 2020, în Maroc, se desfășoară a șasea ediție a Festivalului ”Les Rencontres Chorégraphiques de Casablanca”, în cadrul căruia Teatrul Municipal Baia Mare a fost

Actualitate 0 Comments

Doru Dăncuș: Am fost onorat să primesc delegația Ambasadei Statului Israel în România la Primăria Baia Mare!

Vineri, 8 martie a.c., am avut o întâlnire de lucru cu vice-ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa Rami Teplitskiy, alături de o delegație formată din oameni de afaceri și președintele

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply