sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA

De curând s-a semnat un parteneriat de succes între Consiliul Județean Maramureș și CNAIR pentru realizarea Podului peste Tisa în zona Teplița, Sighetu Marmației. Acesta este un proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului, un proiect pe care ni l-am asumat în fața maramureșenilor și pe care începem să îl implementăm.

Podul peste Tisa, un obiectiv major de infrastructură, va fi format din două poduri paralele, cu o distanță de 3 metri între ele, cu două benzi pe sens, având o lungime totală de 261,20 metri. Valoarea totală a proiectului este de 170 de milioane de lei, iar prin parteneriatul încheiat între CJ și CNAIR se asigură întreaga finanțare.

Acest pod va lega județul nostru de Ucraina, va realiza conectivitatea cu coridoarele de transport europene și, nu în ultimul rând, va crește mobilitatea populației și schimburile comerciale din zonă. Parteneriatele între administrația județeană și guvern, susținute de o majoritate parlamentară angajată pe drumul dezvoltării, înseamnă proiecte cu beneficii economice majore pentru Maramureș și pentru România.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: "Astăzi a avut loc o dezbatere organizată de Federația Patronală Petrol și Gaze pe tema investițiilor în Marea Neagră"
Next Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

INTERVIU – Adrian Todoran despre Autostrada Nordului, proiect pe care l-a susținut în Parlament: ”Este extraordinar să vedem Baia Mare și Maramureșul legate la culoarele europene de transport”

Deputatul Adrian Todoran (PMP) a avut o contribuție decisivă pentru realizarea Autostrăzii Nordului, un proiect de lege inițiat de Partidul Mișcarea Populară și, evident, susținut de parlamentarul de Maramureș. Votat

Actualitate 0 Comments

Smart City. Tinerii liberali din Maramureș caută soluții inovative pentru comunitățile locale

Soluțiile inovative pentru dezvoltarea comunităților au fost tema principală a dezbaterii ,,Regenerare Urbană, de la potențial la dezvoltare”, organizată de TNL Maramureș, semn că tinerii liberali se implică în găsirea

Actualitate 0 Comments

Reducere de 50% pentru impozitele comercianților din industria HoReCa. Deputatul Adrian Todoran cere Guvernului să salveze agenții economici afectați de pandemie

Protestul ce a avut loc la mijlocul lunii octombrie, pe străzile municipiului Baia Mare, în cadrul căruia câteva zeci de persoane au cerut autorităților statului să ia măsuri pentru salvarea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply