sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin-Alexandru Alexe: Facem echipă pentru Giulești! Facem echipă pentru Maramureș!

Florin-Alexandru Alexe: Facem echipă pentru Giulești! Facem echipă pentru Maramureș!

La invitația primarului Laurențiu Batin, împreună cu Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului Maramureș, am participat la mai multe evenimente organizate în comuna Giulești.
Evenimentul “Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului” a pus în prim-plan gustările autohtone și tradițiile autentice maramureșene.

Am vizitat Sala Sporturilor, un proiect inițiat de primarul Laurențiu Batin. Prin susținerea activității sportivilor din localitate, echipa liberală investește în sănătate și performanță.
În cadrul unei dezbateri cu producătorii locali și proprietarii de pensiuni, am discutat despre Legea Punctelor Gastronomice Locale și Legea privind instituirea Schemei de Certificare Voluntară „De Origine România -Dor”, prin care susținem antreprenorii din gastronomie și turism.
De asemenea, am participat la un concert de pricesne. Nastacuta Iuga, Virginia Irimuș – Pagina Oficială, Oana Font, Suzana și Daciana Vlad, Georgiana Pop și Ancuta Pop ne-au introdus în atmosfera magică a sărbătorilor de Paști.
La evenimente au participat și Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, Daniela Onița-Ivașcu, viceprimar Sighetu Marmației și Alexandru Borlean, consilier local în cadrul Consiliului Local Vadu Izei.
Facem echipă pentru Giulești! Facem echipă pentru Maramureș!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: Construim un campus profesional pentru învățământ dual și în Maramureșul istoric
Next Călin Bota, deputat PNL: Felicitări primarului din Copalnic Mănăștur pentru realizarea investițiilor importante pentru viitorul comunității!

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

ȘOC! Ce se mai ARUNCĂ în CANALIZARE: cârpe, resturi de mâncare, medicamente, ulei de motor, coji de banane! Firele de păr aruncate în chiuveta de la baie sau în vasul de toaletă pot crea un BLOCAJ destul de serios

Colmatarea rețelei de canalizare cu diverse produse, care nu ar trebui să ajungă acolo, apare la blocuri în general dar şi la case, şi poate duce la refularea apei uzate

Uncategorized 0 Comments

ȘEDINȚĂ de BUGET a Consiliului Județean Maramureș. Vezi ordinea de zi cu alte PROIECTE importante

D I S P O Z I Ţ I E privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară În conformitate cu dispoziţiile: – art. 178 şi art. 179 din Ordonanţa

Uncategorized 0 Comments

”Baia Mare are nevoie de parcări supraterane, cu boxe de depozitare, în locul garajelor care ocupă loc și sunt folosite ca debara” – Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș/candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare

Ionel Bogdan și echipa sa au dat startul întâlnirilor civice în cartierele municipiului Baia Mare. Prima întâlnire a avut loc luni, 22 aprilie, cu băimărenii care locuiesc în zona Gării.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply