sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: Felicitări primarului din Copalnic Mănăștur pentru realizarea investițiilor importante pentru viitorul comunității!

Călin Bota, deputat PNL: Felicitări primarului din Copalnic Mănăștur pentru realizarea investițiilor importante pentru viitorul comunității!

Am răspuns cu bucurie invitației primarului Vasile Ștefan Mihalca și am participat la inaugurarea sălii de sport din Copalnic Mănăștur.

În cadrul evenimentului, am avut parte și de un meci demonstrativ de handbal între echipele masculine de tineret ale CS Academia Csepreghi și CS Sieni. Alături de colegii mei Florin Alexe, deputat și Doru Lazăr, vicepreședinte al CJ Maramureș, am încurajat sportivii și ne-am bucurat de un meci frumos.

Felicitări primarului din Copalnic Mănăștur pentru realizarea acestei investiții importante pentru viitorul comunității!

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin-Alexandru Alexe: Facem echipă pentru Giulești! Facem echipă pentru Maramureș!
Next Cristian Niculescu Țâgârlaș: Cu prilejul fiecărei vizite de lucru în județ văd diferența dintre administrațiile liberale performante!

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

TOȚI budeștenii AU PRIMIT PĂȘUNE. Gestul EXTRAORDINAR al unui consilier local PMP

În războiul BUDEȘTI contra BUDEȘTI, una dintre bătălii i-a avut câștigători și pe cetățeni. Este vorba de încredințarea directă a pajiștilor aflate în extravilanul comunei din domeniul privat al acesteia.

Actualitate 0 Comments

ROHIA, Maramureș. Primarul Cătălin Cherecheș: “Cu ocazia hramului și sărbătoarea centenarului, am simțit că suntem parte a unei comunități care se hrănește din credință”

În locul unde liniștea și pacea sunt de-a dreptul divine, la Mănăstirea “Sfânta Ana” de la Rohia, am participat marți la Sfânta Liturghie săvârșită de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului

Uncategorized 0 Comments

Mihai Timbuș este vicepreședintele PSD Maramureș pe domeniul Mediu/Silvic!

Absolvent al Facultatii de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, specializarea Autovehicule Rutiere și al Facultății de Silvicultură din cadrul Universității din Oradea, licențiat ca inginer auto și inginer

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply