sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

În cadrul Comitetului județean de Coordonare PNL Maramureş, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene.

Îi felicit pe toți colegii care au fost aleși în biroul de conducere al filialei. Modelul administrațiilor liberale este bazat pe modernizarea comunităților. Aleșii locali liberali sunt gata să pună toate localitățile pe calea dezvoltării.

Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului.

Planul liberal de dezvoltare include măsuri clare pentru consolidarea economiei și creșterea nivelului de trai al maramureșenilor. Vom demonstra că se poate! Facem echipă pentru #Maramureș! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexe, deputat de Maramureș

Previous PSD cere adoptarea legii CONSUMATORULUI VULNERABIL! Peste 500.000 de români riscă să fie aruncați în întuneric!
Next INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: "Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

IGENIZATORUL cu OZON care distruge BACTERIILE și VIRUȘII de pe legume, fructe și distruge HORMONII din CARNE sau PEȘTE. Scăpați ușor de PESTICIDELE și INSECTICIDELE de pe fructe și legume

SC Vlarox Fiscal SRL – Comenzi la telefon: +40 362 739 583 +40 752 698 219 Baia Mare: Str. Nicolae Balcescu, Nr. 30 Sighetu Marmatiei: Str. Corneliu Coposu, Nr. 3

Actualitate 0 Comments

Linii de autobuz DEVIATE de AZI până LUNI

În perioada miercuri 21.09.2022, ora 5:00 – luni 26.09.2022, ora 24:00 , datorită blocării bulevardului Unirii(între b-dul. Traian și b-dul. Republicii) se deviază circulația autobuzelor astfel: – Linia 40 (METRO)

Actualitate 0 Comments

1 Decembrie, o zi cu încărcătură emoțională pentru români!

A trecut mai bine de un secol de când Vasile Lucaciu, George Pop de Băsești și ceilalți unioniști au învins în lupta pentru libertate și unitate națională, împlinind visul românilor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply