sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

În cadrul Comitetului județean de Coordonare PNL Maramureş, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene.

Îi felicit pe toți colegii care au fost aleși în biroul de conducere al filialei. Modelul administrațiilor liberale este bazat pe modernizarea comunităților. Aleșii locali liberali sunt gata să pună toate localitățile pe calea dezvoltării.

Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului.

Planul liberal de dezvoltare include măsuri clare pentru consolidarea economiei și creșterea nivelului de trai al maramureșenilor. Vom demonstra că se poate! Facem echipă pentru #Maramureș! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexe, deputat de Maramureș

Previous PSD cere adoptarea legii CONSUMATORULUI VULNERABIL! Peste 500.000 de români riscă să fie aruncați în întuneric!
Next INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: "Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Cornelia Negruț, AMINTIRI despre Dinu C. Giurescu: “Îmi spunea <>”

S-a stins din viață, la vârsta de 91 de ani, Dinu C. Giurescu, istoric și politician român, membru titular al Academiei Române, deputat în Parlamentul României și vicepreședinte al Partidului

Actualitate 0 Comments

Daniela Onița-Ivașcu: “A fost o zi a armoniei, prieteniei și a respectului față de portul nostru drag”

  La Sigetu Marmației s-a desfășurat ediția a-V-a a Festivalului cultural de Primăvară, “Paști în Maramureș”. Fiecare unitate administrativ-teritorială din Maramureșul Istoric și-a prezentat tradițiile, obiceiurile, portul și dar și

Actualitate 0 Comments

Deputatul Călin Bota: CABINETELE VETERINARE trec în administrarea primăriilor

La inițiativa PNL, în Camera Deputaților a fost adoptat ieri proiectul de lege care prevede trecerea cabinetelor veterinare din administrarea Agenției Domeniilor Statului (ADS) în administrarea primăriilor. Conform legii, ADS

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply