sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

În cadrul Comitetului județean de Coordonare PNL Maramureş, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene.

Îi felicit pe toți colegii care au fost aleși în biroul de conducere al filialei. Modelul administrațiilor liberale este bazat pe modernizarea comunităților. Aleșii locali liberali sunt gata să pună toate localitățile pe calea dezvoltării.

Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului.

Planul liberal de dezvoltare include măsuri clare pentru consolidarea economiei și creșterea nivelului de trai al maramureșenilor. Vom demonstra că se poate! Facem echipă pentru #Maramureș! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexe, deputat de Maramureș

Previous PSD cere adoptarea legii CONSUMATORULUI VULNERABIL! Peste 500.000 de români riscă să fie aruncați în întuneric!
Next INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: "Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

PNL: Nu mai sunt BANI la buget. PSD taie din beneficiile de transport ale STUDENȚILOR

PSD decontează acum proasta gestionare a banilor publici și trece la măsuri de austeritate. Guvernul a cam ajuns la fundul sacului de bani și începe treptat să taie de beneficiile

Actualitate 0 Comments

CORA România a DEMARAT O ANCHETĂ la hypermarketul din Baia Mare

În numărul de ieri al ziarului nostru vă semnalam faptul că la raionul Gastronomice din Cora Baia Mare, igiena tăvilor de servire a mesei este absolut precară. Iată care au

Actualitate 0 Comments

PNL a câștigat alegerile parlamentare în Maramureș

PNL a câștigat alegerile parlamentare în județul Maramureș, atât la Camera deputaților, cât și la Senat. PNL a câștigat în fața PSD patru tururi de alegeri în ultimii doi ani

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply