sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

În cadrul Comitetului județean de Coordonare PNL Maramureş, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene.

Îi felicit pe toți colegii care au fost aleși în biroul de conducere al filialei. Modelul administrațiilor liberale este bazat pe modernizarea comunităților. Aleșii locali liberali sunt gata să pună toate localitățile pe calea dezvoltării.

Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului.

Planul liberal de dezvoltare include măsuri clare pentru consolidarea economiei și creșterea nivelului de trai al maramureșenilor. Vom demonstra că se poate! Facem echipă pentru #Maramureș! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexe, deputat de Maramureș

Previous PSD cere adoptarea legii CONSUMATORULUI VULNERABIL! Peste 500.000 de români riscă să fie aruncați în întuneric!
Next INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: "Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

TEATRU DE RĂZBOI mocnit la Mireșu Mare. MISTREȚII SCOT DIN PĂMÂNT GRÂUL ÎNCOLȚIT

> Problema pagubelor făcute de mistreții metișați la Mireșul Mare continuă. Oamenii vor picheta Prefectura! > Numărul mistreților este de ZECE ORI MAI MARE decât normal. Culturile oamenilor sunt deja

Actualitate 0 Comments

Gabriel Zetea, deputat PSD: ”Parlamentarii social-democrați cer de urgență DEMISA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu”

Parlamentarii PSD au organizat luni, 1 februarie 2021, un protest la Palatul Parlamentului, prezentându-se cu mai multe pancarte negre pe care era scris mesajul: ”VOICULESCU -DEMISIA!”. Deputatul social-democrat de Maramureș,

Actualitate 0 Comments

Călin Bota: Ministerul Economiei recunoaște subfinanțarea în ultimii 15 ani a lucrărilor de închidere și ecologizare a perimetrelor miniere din Maramureș

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a răspuns la interpelarea deputaților PNL de Maramureș, Călin Bota și Florin Alexe, privind situația ecologizării perimetrelor miniere închise din județul Maramureș și admite că

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply