sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

În ședința de Guvern de ieri au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile care au avut loc în prima parte a anului în județul nostru.

Cei mai mulți bani, peste 5 milioane de lei, vor fi folosiți pentru refacerea drumului județean DJ 186, în comuna Budești, refacerea podului de pe DJ171E, în zona satului Costeni, refacerea drumului județean DJ 188, zona Bogdan Vodă, refacerea drumului Județean DJ 171, zona Suciu de Sus, refacerea drumului județean DJ 184, zona Șișești și pentru refacerea drumului comunal DC 63, Valea Chioarului.

În perioada următoare vor fi trimise la Guvern și evaluările ultimelor valuri de inundații care au afectat județul, iar în cel ai scurt timp vor fi plătite despăgubiri și pentru acestea, din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului. E important să refacem cat mai repede drumurile și podețele afectate de inundații, astfel încât locuitorii Maramureșului și cei care ne vizitează județul să beneficieze de o infrastructură funcțională.

Din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului au fost alocați astăzi, prin Hotărâre de Guvern, 148,7 milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații şi alunecări de teren, banii urmând să fie folosiți pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unități administrativ teritoriale.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin Alexe, deputat de Maramureș: "Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului"
Next Daniel OLTEANU, președinte ALDE: «Românii chiar trebuie să știe: Roșia Montană e victima beției de putere din PNL»

About author

You might also like

Social 0 Comments

CITY-BREAK la Londra pentru cei care-l AJUTĂ pe IONUȚ

Un demers extraordinar de întrajutorare se desfășoară în aceste zile pe Facebook, de către Asociația Părinți Salvatori, prin INIMOSUL Vasile Vlașin, un salvator adevărat care în ultimii ani a ajutat

Social 0 Comments

ATELIERE de creație. FEMEILE liberale, acțiuni caritabile pentru copii NEVOIAȘI din Sighetu Marmației, Baia Sprie și Cicârlău

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă am dorit să aducem zâmbetul și bucuria pe fețele copiilor care au nevoie de sprijinul și susținerea noastră. Împreună cu doamnele liberale și colegi

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat: POATE ULTIMA IARNĂ PE LEMNE ȘI CĂRBUNI ÎN MARAMUREȘ

Iarna care vine poate fi ultima în care Maramureșul se va încălzi cu lemne de foc, cărbuni şi gaze lichefiate. Vă amintesc că din vară a fost demarat proiectul gazoductului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply