sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

În ședința de Guvern de ieri au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile care au avut loc în prima parte a anului în județul nostru.

Cei mai mulți bani, peste 5 milioane de lei, vor fi folosiți pentru refacerea drumului județean DJ 186, în comuna Budești, refacerea podului de pe DJ171E, în zona satului Costeni, refacerea drumului județean DJ 188, zona Bogdan Vodă, refacerea drumului Județean DJ 171, zona Suciu de Sus, refacerea drumului județean DJ 184, zona Șișești și pentru refacerea drumului comunal DC 63, Valea Chioarului.

În perioada următoare vor fi trimise la Guvern și evaluările ultimelor valuri de inundații care au afectat județul, iar în cel ai scurt timp vor fi plătite despăgubiri și pentru acestea, din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului. E important să refacem cat mai repede drumurile și podețele afectate de inundații, astfel încât locuitorii Maramureșului și cei care ne vizitează județul să beneficieze de o infrastructură funcțională.

Din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului au fost alocați astăzi, prin Hotărâre de Guvern, 148,7 milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații şi alunecări de teren, banii urmând să fie folosiți pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unități administrativ teritoriale.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin Alexe, deputat de Maramureș: "Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului"
Next Daniel OLTEANU, președinte ALDE: «Românii chiar trebuie să știe: Roșia Montană e victima beției de putere din PNL»

About author

You might also like

Social 0 Comments

Introducerea COPLĂȚII în sistemul privat de sănătate, JOCUL MURDAR al guvernului pentru a falimenta sistemul public

Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care se introduce coplata în unitățile private este în afara legii, fiind o măsură discreționară și discriminatorie. În opinia mea, această inițiativă a executivului

Social 0 Comments

Peste 2,8 milioane a obținut Ocna Șugatag pentru reabilitarea și extinderea Liceului Tehnologic

În după-amiaza zilei de miercuri, 28 martie 2018, la Liceul Tehnologic Ocna Șugatag a fost semnat, în prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, contractul de finanțare pentru reabilitarea și

Social 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Fiecare zi care trece cu Guvernul Dăncilă înseamnă o viață mai scumpă pentru fiecare român”

Guvernul Dăncilă trebuie să plece cât mai repede posibil. Fiecare zi care trece cu această echipă la guvernare înseamnă prelungirea dezastrului în care se află deja țara, înseamnă prețuri mai

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply