sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

În ședința de Guvern de ieri au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile care au avut loc în prima parte a anului în județul nostru.

Cei mai mulți bani, peste 5 milioane de lei, vor fi folosiți pentru refacerea drumului județean DJ 186, în comuna Budești, refacerea podului de pe DJ171E, în zona satului Costeni, refacerea drumului județean DJ 188, zona Bogdan Vodă, refacerea drumului Județean DJ 171, zona Suciu de Sus, refacerea drumului județean DJ 184, zona Șișești și pentru refacerea drumului comunal DC 63, Valea Chioarului.

În perioada următoare vor fi trimise la Guvern și evaluările ultimelor valuri de inundații care au afectat județul, iar în cel ai scurt timp vor fi plătite despăgubiri și pentru acestea, din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului. E important să refacem cat mai repede drumurile și podețele afectate de inundații, astfel încât locuitorii Maramureșului și cei care ne vizitează județul să beneficieze de o infrastructură funcțională.

Din Fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului au fost alocați astăzi, prin Hotărâre de Guvern, 148,7 milioane de lei pentru 17 județe afectate de inundații şi alunecări de teren, banii urmând să fie folosiți pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unități administrativ teritoriale.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Florin Alexe, deputat de Maramureș: "Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului"
Next Daniel OLTEANU, președinte ALDE: «Românii chiar trebuie să știe: Roșia Montană e victima beției de putere din PNL»

About author

You might also like

Social 0 Comments

Guvernul PNL ia măsuri pentru a susține economia, în contextul crizei provocate de coronavirus

Guvernul pregătește măsuri importante în domeniul economic pentru a proteja deopotrivă cetățenii și companiile. În acest sens, săptămâna trecută a fost constituit un grup de lucru privind impactul economic al

Social 0 Comments

VIDEO. Apă NEAGRĂ la BUDEȘTI. Primarul Liviu Tămaș și consilierii PSD și UNPR au RESPINS proiectul pentru o APĂ CURATĂ. Consilierii PNL și PMP vor să SALVEZE situația

Despre oamenii minunați de la Budești dar cu probleme primitive am mai scris de multe ori. Nu de foarte multă vreme am relatat despre situația apei de la robinetele oamenilor

Social 0 Comments

Primele SERII la TRATAMENT prin Casa de Pensii. Înscrierile continuă. VEZI în ce STAȚIUNI sunt locuri

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că din 9 martie 2023 a început activitatea de distribuire a biletelor de tratament balnear pe anul în curs, repartizate pe 18 serii. Numărul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply