sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Ștețco: Trei obiective de investiții finalizate la Fărcașa. Primarul liberal Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație (GALERIE FOTO)

Gabriel Ștețco: Trei obiective de investiții finalizate la Fărcașa. Primarul liberal Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație (GALERIE FOTO)

Abordarea echipei PNL Maramureș este concentrată pe eficiență, transparență și implicare activă în problemele comunității. Acest lucru a fost dovedit și astăzi, la Fărcașa, unde au fost finalizate alte trei obiective de investiții importante pentru comunitate: bazin de înot în Fărcașa, sală de sport cu tribună și 180 de locuri în Sârbi, sediul nou al Primăriei Fărcașa.

Administratorul public al Județului Maramureș, Gabriel Ștețco, a fost prezent astăzi în comuna Fărcașa – una dintre cele mai dezvoltate comunități din Maramureș și din țară –  împreună cu Alexandru Soare, directorul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cristian Haiduc, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Cefalan, Director Implementare Investiții Compania Națională de Investiții, Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș, și reprezentanți ai altor primării din Țara Codrului.

Dincolo de toată dezvoltarea pe care o vedem în comuna Fărcașa, este foarte important că se pune accentul pe promovarea și încurajarea sportului, un lucru care nu este foarte des întâlnit în mediul rural. Primarul liberal Ioan Stegeran a demonstrat încă o dată că știe cum să facă performanță în administrație, că este un bun gospodar, prin dedicarea sa față de binele comunității și implementarea unor proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor, inclusiv prin susținerea activităților sportive în rândul copiilor și al tinerilor din Fărcașa”, a transmis Gabriel Ștețco, administratorul public al Județului Maramureș și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Actuala conducere a administrației județene susține, promovează sportul și adoptarea unui stil de viață activ. ”Alături de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, am demarat proiecte prin care încurajăm practicarea sportului, îi promovăm pe maramureșenii care fac performanță sportivă și care pun Maramureșul pe harta județelor cunoscute pentru rezultatele notabile în sport”, a afirmat Gabriel Ștețco, candidatul PNL la președinția CJ Maramureș.

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării și Companiei Naționale de Investiții au fost impresionați de abordarea strategică și de rezultatele remarcabile obținute de administrația publică locală din Fărcașa, în gestionarea proiectelor de dezvoltare și în implementarea politicilor menite să aducă dezvoltare și bunăstare pentru locuitorii comunei Fărcașa. ”Este prima mea vizită în comuna Fărcașa, iar înainte de a ajunge aici m-am documentat despre condițiile de trai și dezvoltarea pe care edilul Ioan Stegeran a reușit să le construiască pentru cetățeni. Este o plăcere să constat că informațiile pe care le-am găsit sunt confirmate de realitatea din teren, ba chiar mai mult, putem spune că avem aici o administrație performantă, pe care o putem da ca exemplu de bună practică în gestionarea resurselor și în promovarea inițiativelor pentru binele comunității”, a transmis Cristian Haiduc, subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

Adrian Cefalan, Director Implementare Investiții în cadrul Companiei Naționale de Investiții, a transmis că va susține în continuare proiectele demarate la nivelul comunei Fărcașa și a județului Maramureș.

Biroul de presă al PNL Maramureș

Previous Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare - Coaș!
Next ”Baia Mare are nevoie de parcări supraterane, cu boxe de depozitare, în locul garajelor care ocupă loc și sunt folosite ca debara” - Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș/candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul Cornelia Negruţ: „ALDE este primul partid politic care propune un program concret pentru relansarea sportului românesc”

„Alianța Liberalilor și Democraților a inclus în programul politic al partidului un apel semnat de 60 de sportivi români, campioni și medaliați olimpici mondiali și europeni, care au propus ca

Politica 0 Comments

Deputat Călin Bota: 1,2 MILIARDE LEI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITĂȚILOR MARAMUREȘENE

Proiectele destinate dezvoltării comunităților locale din Maramureș primesc de la Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă 1.253.058.471 lei, aproximativ 253 milioane de euro, în cadrul Programului Național de Investiții

Politica 0 Comments

PSD merge cu pași repezi pe drumul autoritarismului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai tolerează nicio voce critică în Guvern, Parlament sau în propriul partid. După ce și-a asigurat un guvern care ascultă orbește de el și o

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply