sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea: Aproape 28 de milioane de lei prin PNRR pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Municipal Sighetu Marmației!

Gabriel Zetea: Aproape 28 de milioane de lei prin PNRR pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Municipal Sighetu Marmației!

📌Alte proiecte importante pentru unitatea medicală sunt susținute de Ministerul Sănătății!

✅Mă bucur că în cadrul vizitei pe care ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a făcut-o la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, echipa ministrului a identificat proiectele care pot fi finanțate. Și vorbim despre Secția de Chirurgie, dar și ale proiecte care sunt pregătite pentru finanțare pe fonduri europene, respectiv pe Programul Operațional pe Sănătate și pe Programul Operațional Regional. Spitalul de la Sighetu Marmației va avea susținerea necesară pentru ca dintr-un spital pavilionar să devină un spital monobloc în următorii ani.

👏Îl felicit din tot sufletul pe primarul orașului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan pentru implicarea pe care o are în viața comunității!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe S-A ȚINUT DE CUVÂNT. Legea Zoicaș a fost "EXTINSĂ". Vezi cine IESE la PENSIE mai repede
Next La Seini s-au pus bazele creării unui PARC INDUSTRIAL!

About author

You might also like

Social 1Comments

CORONAVIRUS. Exclusiv! POVESTEA celor 7 BORȘENI din 8 ajunși din TRENTO în CARANTINĂ la Azilul de bătrâni și apoi INTERNAȚI aseară în spital

Știrea că un număr mare de Borșeni au ajuns să fie internați, fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus a speriat lumea și iar situația a pus autoritățile județene pe jar.

Social 0 Comments

Sorina Pintea A ÎNFIAT o fetiță ABANDONATĂ în spital, lucru cu care presa centrală NU O ATACĂ!

Sorina Pintea este noul ministru al Sănătății, votat în Cex-ul PSD. Desigur, penalii din viitorul Cabinet Dăncilă fac obiectul dezbaterilor. Pentru că Sorina Pintea, încă manager al Spitalului Județean de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply