sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

La Seini s-au pus bazele creării unui PARC INDUSTRIAL!

La Seini s-au pus bazele creării unui PARC INDUSTRIAL!

În orașul Seini au avut loc primele discuții între autoritatea publică locală, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest și firmele interesate să deschidă afaceri inovatoare, prietenoase cu mediul în incinta noului parc industrial care va fi înființat în Seini. În câteva zile ghidul va fi lansat în dezbatere publică, iar în săptămânile următoare vor urma noi întâlniri. Agenții economici care doresc să aducă o componentă inovatoare afacerii lor vor beneficia de ajutor de stat în valoare de 70% în cazul firmelor mici și de 60% în situația firmelor mijlocii. Fiecare afacere nouă va trebui să creeze minimum trei locuri de muncă, dar în Seini avem deja investitori locali interesați să acceseze finanțarea și să activeze în incinta noului PARC INDUSTRIAL.

👏🤝O felicit din toată inima pe Tulbure Gabriela Florica, primarul orașului Seini pentru toate proiectele importante pe care, de mai bine de un deceniu, le implementează cu succes în acest oraș atât de drag mie. Rămân alături de administrația locală din Seini și alături de fiecare seinean și voi sprijini orice acțiune care aduce un plus valoare orașului!

Gabriel Zetea, deputat PSD Seini

Previous Gabriel Zetea: Aproape 28 de milioane de lei prin PNRR pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Municipal Sighetu Marmației!
Next Lucia Chermezan, Jurnal de primar: Am obținut FINANȚĂRI pentru Căminului Cultural din Costeni, dar și pentru sala de sport din Ungureni. Am DEPUS și un proiect dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar

About author

You might also like

Social 0 Comments

Primarul din Mireșu Mare, Ioan Mătieș: “Suntem liberi pentru că Hristos a ÎNVIAT!”

Cunoaștem viața pentru ca El a cunoscut moartea. Simțim bucuria pentru ca El a simțit tristețea. Suntem liberi pentru că Hristos a ÎNVIAT! Sarbatori fericite! Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare,

Social 0 Comments

Și-a DAT FOC din greșeală. Pompierii INTERVIN acum!

În aceste momente un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Viseu de Sus intervine pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a suferit arsuri pe o suprafata extinsa a corpului.

Social 0 Comments

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Am participat astăzi, alături de primarul Dumitru Marinescu, la inaugurarea Grădiniței din Tăuții Măgherăuș, realizată din fonduri europene. Un spațiu nou, modern, prietenos și atractiv pentru 80 de copii din

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply