sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Cîțu face CONFUZII GRAVE de când se crede SUPERMAN și are impresia că este mai presus de Constituția României. Declarațiile prin care spune că nu cere votul de încredere pentru guvern ci pentru miniștri sunt absolut halucinante.

Guvernul Cîțu este UN GUVERN PICAT, iar acest lucru nu se va schimba cu interpretările WOW ale premierului. Constituția arată, la Art. 85, că votul de încredere se dă pentru propunerea de schimbare a structurii politice a guvernului, iar Parlamentul acordă un singur vot pentru propunerea de remaniere în ansamblul ei.

Acest articol face o distincție clară între remanierea fără modificarea structurii politice, când președintele aprobă direct miniștrii propuși și remanierea care modifică structura politică, ce impune votul Parlamentului.

Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!

În situația în care și după un astfel de vot Florin-Vasile Cîțu va continua să-și exercite funcția de prim-ministru, nu numai că va fi contestat la Curtea Constituțională pentru conflict de constituționalitate între Guvern și Parlament, dar va fi și PENAL cu acte în regulă, pentru uzurpare de funcții publice!

Gabriel Zetea, dputat PSD Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"
Next Deputatul PNL Călin Bota: Planul Național de Redresare și Reziliență - o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea României

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul Călin Bota: LEGE PENTRU CREȘTEREA PERFORMANȚEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINȚE

Am votat în Camera Deputaților proiectul de lege care prevede creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Legea vizează actualizarea legislaţiei privind performanţa energetică în raport de cerinţele tehnicoeconomice şi

Politica 0 Comments

PNL Maramureș a PLECAT din sediu cu tot cu UȘI și INSTALAȚII SANITARE. Au lăsat pereții MURDARI și LIPSESC racordurile la utilități

După ei potopul! Priviți dragi maramureșeni cum ar arăta țara după o guvernare a PNL. Iată ce a rămas după un partid de “gospodari” și de oameni cu “caracter” care

Politica 0 Comments

Noul președinte al PNL Sighetu Marmației: “Consider că sunt pregătită pentru bătălia electorală cu PSD”

Daniela Onița-Ivașcu a câstigat funcția de președintă a organizației PNL Sighetu Marmației, obținând 91 de voturi, față de cele 35 ale contracandidatului Adrian Gheorghe Bota. Aceasta a declarat în cadrul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply