sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Cîțu face CONFUZII GRAVE de când se crede SUPERMAN și are impresia că este mai presus de Constituția României. Declarațiile prin care spune că nu cere votul de încredere pentru guvern ci pentru miniștri sunt absolut halucinante.

Guvernul Cîțu este UN GUVERN PICAT, iar acest lucru nu se va schimba cu interpretările WOW ale premierului. Constituția arată, la Art. 85, că votul de încredere se dă pentru propunerea de schimbare a structurii politice a guvernului, iar Parlamentul acordă un singur vot pentru propunerea de remaniere în ansamblul ei.

Acest articol face o distincție clară între remanierea fără modificarea structurii politice, când președintele aprobă direct miniștrii propuși și remanierea care modifică structura politică, ce impune votul Parlamentului.

Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!

În situația în care și după un astfel de vot Florin-Vasile Cîțu va continua să-și exercite funcția de prim-ministru, nu numai că va fi contestat la Curtea Constituțională pentru conflict de constituționalitate între Guvern și Parlament, dar va fi și PENAL cu acte în regulă, pentru uzurpare de funcții publice!

Gabriel Zetea, dputat PSD Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"
Next Deputatul PNL Călin Bota: Planul Național de Redresare și Reziliență - o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea României

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „Guvernul Cîţu îngroapă România. Datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB”

Cele 2,2 miliarde lei împrumutate în urmă cu trei zile de Ministerul Finanțelor Publice împreună cu împrumuturile din luna iunie mau ridicat datoria publică peste nivelul de 49,9% din PIB

Politica 0 Comments

Diana ILUȚ (Sfara Tours Baia Mare) intră în BĂTĂLIA POLITICĂ. Alianța Pentru Maramureș și Alianța Pentru Baia Mare o au pe LISTE. Acceptă sau nu provocarea?

Se spune că este femeia cu cel mai mare succes în afaceri iar în domeniul său de activitate, turismul, este de departe pe primul loc. Munca asiduă și seriozitatea au

Politica 0 Comments

Promovarea turismului cultural, un avantaj în transformarea Maramureșului într-un Brand turistic de țară al României

Unul dintre obiectivele pentru care m-am înscris în cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean este transformarea județului Maramureș într-un Brand turistic de țară al României. Încă din mandatul meu de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply