sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Cîțu face CONFUZII GRAVE de când se crede SUPERMAN și are impresia că este mai presus de Constituția României. Declarațiile prin care spune că nu cere votul de încredere pentru guvern ci pentru miniștri sunt absolut halucinante.

Guvernul Cîțu este UN GUVERN PICAT, iar acest lucru nu se va schimba cu interpretările WOW ale premierului. Constituția arată, la Art. 85, că votul de încredere se dă pentru propunerea de schimbare a structurii politice a guvernului, iar Parlamentul acordă un singur vot pentru propunerea de remaniere în ansamblul ei.

Acest articol face o distincție clară între remanierea fără modificarea structurii politice, când președintele aprobă direct miniștrii propuși și remanierea care modifică structura politică, ce impune votul Parlamentului.

Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!

În situația în care și după un astfel de vot Florin-Vasile Cîțu va continua să-și exercite funcția de prim-ministru, nu numai că va fi contestat la Curtea Constituțională pentru conflict de constituționalitate între Guvern și Parlament, dar va fi și PENAL cu acte în regulă, pentru uzurpare de funcții publice!

Gabriel Zetea, dputat PSD Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"
Next Deputatul PNL Călin Bota: Planul Național de Redresare și Reziliență - o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea României

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Din CULISELE întrunirii TURCAN-BUȘOI-DANIEL BUDA cu PNL Maramureș – RĂZBOI ȘI PACE

Lideri de la București au venit să facă pace în PNL Maramureș. Cu multă stângăcie, ei au reușit doar să reaprindă flacăra conflictelor. > Țâgârlaș A ATACAT-O pe mama PRIMARULUI

Politica 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „ Guvernul lui Cîțu a promis miere, dar le dă românilor fiere”

Guvernul condus de Florin Cîțu nu este în stare să genereze venituri și în loc să producă, anunță prelungirea măsurilor de austeritate. Anunțul înghețării salariilor și anul viitor, după tăierile

Politica 0 Comments

BUDEȘTIUL a ales ROMÂNIA NORMALĂ. Klaus Iohannis a câștigat cu 61% în INIMA PSD

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale de ieri, Klaus Iohannis, a câștigat fără drept de apel în Maramureș, obținând un procent de 68,12%, în al doilea tur de scrutin. Acest lucru

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply