sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Gabriel Zetea, deputat PSD: “Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!”

Cîțu face CONFUZII GRAVE de când se crede SUPERMAN și are impresia că este mai presus de Constituția României. Declarațiile prin care spune că nu cere votul de încredere pentru guvern ci pentru miniștri sunt absolut halucinante.

Guvernul Cîțu este UN GUVERN PICAT, iar acest lucru nu se va schimba cu interpretările WOW ale premierului. Constituția arată, la Art. 85, că votul de încredere se dă pentru propunerea de schimbare a structurii politice a guvernului, iar Parlamentul acordă un singur vot pentru propunerea de remaniere în ansamblul ei.

Acest articol face o distincție clară între remanierea fără modificarea structurii politice, când președintele aprobă direct miniștrii propuși și remanierea care modifică structura politică, ce impune votul Parlamentului.

Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!

În situația în care și după un astfel de vot Florin-Vasile Cîțu va continua să-și exercite funcția de prim-ministru, nu numai că va fi contestat la Curtea Constituțională pentru conflict de constituționalitate între Guvern și Parlament, dar va fi și PENAL cu acte în regulă, pentru uzurpare de funcții publice!

Gabriel Zetea, dputat PSD Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe: "Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020"
Next Deputatul PNL Călin Bota: Planul Național de Redresare și Reziliență - o șansă unică pentru dezvoltarea și modernizarea României

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Putem repara și justiția și economia și administrația dar trebuie să avem un guvern învestit”

Suntem într-un moment în care responsabilitatea partidelor este esențială pentru viitorul României. Nu mai putem să ne ascundem în spatele unor interese politice sau electorale atunci când raportul MCV constată

Politica 0 Comments

Theodor Paleologu: Îmi asum rolul de a contribui decisiv la renașterea României

Candidatura lui Theodor Paleologu pentru funcția de președinte al României este cel mai bun exemplu de implicare activă a intelectualilor în politică. Evidenta sa superioritate față de oricare alt candidat,

Politica 0 Comments

Replică de nota 10. Ionel Bogdan: “Consilierii județeni PNL nu sunt complici la exercițiile de imagine ale președintelui CJ Gabriel Zetea”

Consilierii județeni ai PNL nu vor da curs întâlnirii convocate astăzi de președintele Consiliului Județean, deoarece nu doresc să fie complici la un simplu exercițiu de imagine al lui Gabriel

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply