sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020. Pentru a sprijini redresarea Europei, avem nevoie de o piață unică puternică.

Actualizarea noii Strategii Industriale 2020 răspunde îndemnului liderilor UE de consolidare a unei politici industriale mai ambițioase, mai durabile, mai ecologice, mai reziliente și mai competitive în plan global. În acest sens, această actualizare a noii Strategii Industriale 2020 completează strategia industrială existentă astfel încât aceasta să acopere vulnerabilitățile pieței unice.

Documentul european propune, de asemenea, o serie de măsuri ce au drept principal obiectiv consolidarea rezilienței UE în domeniu. PNL susține adoptarea Proiectului de Hotărâre supus astăzi spre dezbatere și aprobare.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA
Next Gabriel Zetea, deputat PSD: "Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!"

About author

You might also like

Social 0 Comments

Baia Mare. Se pot depune CERERILE pentru AJUTOARELE de ÎNCĂLZIRE. Vezi ce CRITERII trebuie să îndeplinească solicitanții

Instituția Primarului prin Direcția de Asistență Soclială aduce în atenția opiniei publice faptul că și în acest an se vor acorda ajutoare pentru încălzire (gaze naturale, lemne, energie electrică). De

Social 0 Comments

Deputatul Adrian Todoran a reușit: ”Casa George Pop de Băsești a fost reabilitată”

În cei patru ani de mandat în Parlamentul României, deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a reușit să-și îndeplinească mai multe obiective în folosul comunității. Unul dintre cele atinse este

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon: ”Modificările Codului Fiscal aduc mai mulți bani în buzunarele românilor”

Modificările Codului Fiscal la care lucrează guvernul vizează transpunerea în realitate a promisiunilor din programul de guvernare, cu scopul creșterii veniturilor în buzunarele românilor. Principalele modificări vizate la Codul Fiscal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply