sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020. Pentru a sprijini redresarea Europei, avem nevoie de o piață unică puternică.

Actualizarea noii Strategii Industriale 2020 răspunde îndemnului liderilor UE de consolidare a unei politici industriale mai ambițioase, mai durabile, mai ecologice, mai reziliente și mai competitive în plan global. În acest sens, această actualizare a noii Strategii Industriale 2020 completează strategia industrială existentă astfel încât aceasta să acopere vulnerabilitățile pieței unice.

Documentul european propune, de asemenea, o serie de măsuri ce au drept principal obiectiv consolidarea rezilienței UE în domeniu. PNL susține adoptarea Proiectului de Hotărâre supus astăzi spre dezbatere și aprobare.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA
Next Gabriel Zetea, deputat PSD: "Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!"

About author

You might also like

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: “ANMCS a apreciat Spitalul Județean ca fiind spital etalon în ceea ce privește practica medicală”

Am fost prezent ieri la ședința oficială de închidere a vizitei comisiei de evaluare și acreditare din partea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), efectuată la Spitalul

Social 0 Comments

VIDEO. Luați EXEMPLU de la Cavnic. Așa arată o REȚEA de drumuri a unor GOSPODARI

Detectivul de Presă ȘOC! a inspectat situația drumurilor din Cavnic, Maramureș după ce primarul Vladimir Petruț a declarat în mai multe rânduri că una din prioritățile sale este asfaltarea întregii

Social 0 Comments

Mai SUNT PUȚINE bilete de TRATAMENT BALNEAR prin Casa de Pensii Maramureș

             Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că a fost alocată o nouă serie de bilete de tratament balnear – Seria a-III-a cu începere din data de 22 respectiv 23,24,25

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply