sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020. Pentru a sprijini redresarea Europei, avem nevoie de o piață unică puternică.

Actualizarea noii Strategii Industriale 2020 răspunde îndemnului liderilor UE de consolidare a unei politici industriale mai ambițioase, mai durabile, mai ecologice, mai reziliente și mai competitive în plan global. În acest sens, această actualizare a noii Strategii Industriale 2020 completează strategia industrială existentă astfel încât aceasta să acopere vulnerabilitățile pieței unice.

Documentul european propune, de asemenea, o serie de măsuri ce au drept principal obiectiv consolidarea rezilienței UE în domeniu. PNL susține adoptarea Proiectului de Hotărâre supus astăzi spre dezbatere și aprobare.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA
Next Gabriel Zetea, deputat PSD: "Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!"

About author

You might also like

Social 0 Comments

Ziua Internațională a Asistentului Medical. Gabriel Zetea, deputat PSD: Voi sunteți “eroii fără medalii”

Azi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali transmit din adâncul sufletului un sincer și călduros: ”La Mulți Ani!”, vouă, tuturor celor care aveți un rol extrem de important

Social 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Aceste sărbători sunt cu adevărat despre credința în viață, despre lumina din sufletele noastre și despre unitate”

Sărbătorile de Paști de anul acesta sunt mai speciale, pentru că suntem obligați să le petrecem fără prieteni, fără rude, fără să mergem la Biserică să luăm lumină, așa cum

Social 0 Comments

Gabriel Zetea, deputat PSD: Toți fermierii români o să fie stimulați cu o primă de 10% din valoarea producției agricole livrate la fabricile de alimente din România

PSD ia măsuri pentru a menține capacitatea României de a produce alimente la o valoare optimă, în contextul crizei energetice și a războiului din Ucraina. Soluția PSD ca răspuns la

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply