sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020. Pentru a sprijini redresarea Europei, avem nevoie de o piață unică puternică.

Actualizarea noii Strategii Industriale 2020 răspunde îndemnului liderilor UE de consolidare a unei politici industriale mai ambițioase, mai durabile, mai ecologice, mai reziliente și mai competitive în plan global. În acest sens, această actualizare a noii Strategii Industriale 2020 completează strategia industrială existentă astfel încât aceasta să acopere vulnerabilitățile pieței unice.

Documentul european propune, de asemenea, o serie de măsuri ce au drept principal obiectiv consolidarea rezilienței UE în domeniu. PNL susține adoptarea Proiectului de Hotărâre supus astăzi spre dezbatere și aprobare.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous PARTENERIAT DE SUCCES ÎNTRE CJ MARAMUREȘ ȘI CNAIR PENTRU PODUL PESTE TISA
Next Gabriel Zetea, deputat PSD: "Dacă prim-ministrul vine cu propunerile de miniștri prin care se schimbă structura politică a guvernului și propunerea NU primește votul de încredere al Parlamentului, CADE Guvernul!"

About author

You might also like

Social 0 Comments

Sorina Pintea RENUNȚĂ la funcția de senator. Rămâne MANAGER la spital. IPOTEZĂ

O ipoteză deloc surprinzătoare se conturează în jurul proaspătului senator de Maramureș, Sorina Pintea. Surse din PSD ale Detectivului de Presă ȘOC! ne-au confirmat că Sorina Pintea a avut discuții

Social 0 Comments

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Am participat astăzi, alături de primarul Dumitru Marinescu, la inaugurarea Grădiniței din Tăuții Măgherăuș, realizată din fonduri europene. Un spațiu nou, modern, prietenos și atractiv pentru 80 de copii din

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply