sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, deputat PSD: Salariul minim general crește de la 1 octombrie la 3.300 de lei! Salariul minim în construcții crește la 4.500 de lei!

Gabriel Zetea, deputat PSD: Salariul minim general crește de la 1 octombrie la 3.300 de lei! Salariul minim în construcții crește la 4.500 de lei!

Concomitent cu angajarea răspunderii pe măsurile fiscal-bugetare, Guvernul Ciolacu va adopta printr-o procedură distinctă, prin HG, respectiv UG majorarea salariului general și a salariului minim din construcții și agricultură. Acest beneficiu pentru salariați va intra în vigoare de la 1 octombrie 2023, indiferent de parcursul actului normativ pe care premierul își va angaja răspunderea.

1️⃣. Salariul minim general va crește cu 10%, de la 3.000 de lei brut la 3.300 de lei, cu începere de la 1 Oct. În acest sens se va adopta o hotărâre de guvern.

2️⃣. Salariul minim în construcții va crește, prin OUG, cu 12,5%, de la 4.000 la 4.500 de lei brut, tot de la 1 octombrie. În acest fel este compensată introducerea CASS pe salariile din construcții și agricultură.

Sunt peste 2 milioane de oameni de beneficiari ai creșterii salariului minim!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Într-un stat civilizat care apără drepturile cetățenilor, protejarea victimelor violențelor de orice fel reprezintă un obiectiv major, care necesită o legislație fermă în domeniu”
Next ZERO TOLERANȚĂ PENTRU DROGURI! PSD propune NOI MĂSURI în lupta cu drogurile!

About author

You might also like

Social 0 Comments

SUCCES deplin. Tabăra de vară în limba engleză ENROLL FOR FUN! 2018 s-a încheiat

Pornind de la premisa că “Summer is not summer without a summer camp” şi de la faptul că vacanța mare este una dintre cele mai aşteptate de către copiii de

Social 0 Comments

Corespondență. CIPRIOȚII își iubesc MĂGARUL. Noi de ce nu ne iubim OAIA?

Suveniruri. Magneți de frigider, șepci, tricouri și chiar genți de plajă cu …. măgari. Asta putem găsi din plin în Cipru. De puțină vreme, ministrul agriculturii din România, Petre Daea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply