sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Guvernul, din care PSD face parte, are în continuare o misiune extrem de dificilă”

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Guvernul, din care PSD face parte, are în continuare o misiune extrem de dificilă”

Prognoza de creștere economică a Băncii Mondiale cu care se laudă premierul liberal Ciucă pe rețelele de socilizare trebuie privită realist, susțin membrii PSD. Raportul Economic Periodic (EU Regular Economic Report) publicat de Banca Mondială arată că după o contracție de 5,9% în 2020, economia regiunii EU27 și-a revenit în 2021, când a înregistrat un avans de 5,3%, aceasta fiind cea mai puternică redresare economică a regiunii până în prezent.

„Sunt date și estimări importante pentru investitori și pentru ratingul nostru de țară. Însă, câtă vreme oamenii o duc greu, prețurile cresc, puterea de cumpărare scade, o astfel de potențială performanță economică trebuie privită cu realism, nu triumfal!”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Potrivit Raportului Băncii Mondiale, pe termen lung, investițiile mari însoțite de reforme în domeniile cheie, grav afectate de criza sanitară din ultimii ani. De la eficientizarea instituițiilor și îmbunătățirea rezultatelor din educație, la îmbunătățirea participării pe piața muncii, integrarea forței de muncă migratoare. Aceste ar permite Poloniei și Romaniei ca până la finele acestui deceniu (2022-2030) să înregistreze o creștere economică potențială mai mare decât în deceniul precedent.

 „E un fapt că prezența PSD la guvernare a adus stabilitate, încredere și măsuri necesare care au mai limitat, au mai atenuat din impactul crizelor multiple. Perspectiva rămâne complicată. Iar guvernul, din care PSD face parte, are în continuare o misiune extrem de dificilă. România educată trebuie încă educată, am făcut pași mici și nu trebuie să ne culcăm pe lauri”, a concluzionat Gheorghe Șimon, deputat PSD.

Gheorghe Șimon, deputat PSD

Previous Pe timpul NOPȚII. Furnizare APĂ potabilă cu presiune redusă în orașul Baia Sprie

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Baia Mare. Eugen Tomac consideră că IOHANNIS trebuia să fie MAI ACTIV pe plan politic

Eugen Tomac, președintele PMP a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Baia Mare, că este nemulțumit de faptul că preşedintele României, Klaus Iohannis nu a fost foarte activ

Politica 0 Comments

Cîțu și Iohannis îi vor pe români săracii Europei! Deputatul Zetea: “Cât de mincinos și infatuat să fii, domnule Cîțu, încât să ceri europarlamentarilor români să respingă proiectul salariului minim?”

Cât de mincinos și infatuat să fii, domnule Cîțu, încât să ceri europarlamentarilor români să respingă proiectul salariului minim? Cât de puțin să îți pese de țara asta și de

Politica 0 Comments

Dan Ivan, RECONFIRMAT PREȘEDINTE USR Maramureș

În urma votului, domnul Dan Ivan a fost reconfirmat in funcția de președinte al Filialei județene, iar pentru funcțiile de vicepresedinți au fost investiți cu votul colegilor: Ionel Cătălin Nasui, Claudiu Pop, Felix Barcsy, Ionut Sandor, Inge

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply