sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD se opune ca angajații Poștei Române să fie disponibilizați!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD se opune ca angajații Poștei Române să fie disponibilizați!

Protestele angajaților Poștei Române și restructurarea companiei orchestrată catastrofal de către actualul director i-a determinat pe social-democrați să ia atitudine.

„Responsabil pentru nemulțumirile angajaților este actualul director general interimar al Poștei Române. A dispus concedieri, abuziv și arbitrar, a ignorat legea, a refuzat dialogul social, a sfidat salariații prin comportamentul său… pe scurt s-a comportat ca un vătaf pe moșie și acum culege roadele!”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.


 Prim-ministrul a dispus Corpului de Control să investigheze toate aspectele semnalate de sindicate, iar până la finalizarea raportului au fost suspendate disponibilizările.

„Sunt în joc locurile de muncă a mii de oameni, mulți dintre ei în pragul pensionării. Nu este voina loc că un director numit politic nu știe să gestioneze o companie atât de mare. Ministrul de resort, Bodgan Ivan, de la PSD, se opune ca oamenii să fie dați afară!”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Previous Tinerii social-democrați băimăreni la Școala Politică de Vară a TSD de la Colibița!

About author

You might also like

Social 0 Comments

LIBER pentru deplasare în cazul VÂRSTNICILOR de peste 65 de ani. Ordonanța Militară nr. 4 – CORONAVIRUS

Conform Ordonanței Militare nr. 4, persoanele de peste 65 de ani vor avea voie să se deplaseze în intervalul orar 20.00 – 21.00 pentru a asigura nevoile animalelor de companie.

Social 0 Comments

Bărbatul cu TUMORA GIGANT extirpată A IEȘIT DIN SPITAL CU BINE

Teodor B. de 54 de ani care a suferit o grea operație de extirpare a unei tumori gigant de 20 de centimetri este acum bine și a ieșit din spital

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply