sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Hajduszoboszlo. RAR vezi așa ceva! Cafeneaua “Little Charles Coffee”, decorată cu ANTICHITĂȚI arată ca-n FILMELE de EPOCĂ cu marchizi și conți. CAFEA prăjită și făcută pe loc după REȚETELE unei femei de origine maghiară, ȘEFĂ de PLANTAȚIE în CONGO timp de 26 de ani

Hajduszoboszlo. RAR vezi așa ceva! Cafeneaua “Little Charles Coffee”, decorată cu ANTICHITĂȚI arată ca-n FILMELE de EPOCĂ cu marchizi și conți. CAFEA prăjită și făcută pe loc după REȚETELE unei femei de origine maghiară, ȘEFĂ de PLANTAȚIE în CONGO timp de 26 de ani

Proprietarii István Kis și Enikő Kocsis vă întâmpină cu drag.

Numele Little Charles Coffee BRAND a fost dat în cinstea copilului nostru, Charles Little, pe atunci în vârstă de trei ani, și în memoria unchiului său, care locuia la Sydney, dar a murit în 1999.

Am protejat acest brand în 2004, apoi l-am înregistrat la Asociația Maghiară de Franciză. Astăzi, după 13 ani, a devenit și numele companiei (Ltd.). Ne place să ne gustăm cafeaua și ceaiurile, salutăm opiniile și feedback-ul clienților noștri care apreciază calitatea.

Rețetele noastre sunt meritat de unice; compilarea de rețete și vraja prăjirii cafelei au fost ajutate de o doamnă de origine maghiară care fusese șefa unei plantații de cafea din Congo de 26 de ani și a cărei muncă de 26 de ani neîntreruptă a primit Ordinul de merit al Leopardului.

Prăjitorul și cafeneaua noastră de spectacole de cafea sunt situate în magazinul de lângă piața de legume din Hajdúszoboszló, sub turnul de colț al străzii Bethlen-Dankó, care este complet decorat rustic cu antichități. Terasa în construcție va fi mobilată în stil vechi german acoperit și iernat, cu aproximativ 40 de locuri. Planificând serile muzicale, culturale, artistice și literare pe terasă, îi întâmpinăm pe dragii noștri oaspeți să privească prăjirea cafelei și să guste o ceașcă proaspătă, delicioasă de cafea sau ceai.

Diversele noastre ceaiuri verzi, negre, mate, medicinale și din fibre de fructe pot fi gustate și degustate la fața locului.

Dacă vă place oricare dintre produsele noastre care pot fi achiziționate imediat la fața locului sau în secțiunea webshop a acestui site web , puteți comanda produsele noastre într-o mare varietate.

Găsiți Little Charles Coffee AICI și pe Fecebook AICI

Proprietarii aceste cafenele au și o superbă pensiuni, vizavi de Zona Premium a celui mai mare parc acvatic din Europa. Pentru detalii citi și:

Previous Expoziția ”Calcedonia de Trestia” la Muzeul de Mineralogie Baia Mare
Next TEATRUL ARARAT BAIA MARE. Festivalul „Repere, Mituri, Identități”, ediția a V-a

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply