sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

TEATRUL ARARAT BAIA MARE. Festivalul „Repere, Mituri, Identități”, ediția a V-a

TEATRUL ARARAT BAIA MARE. Festivalul „Repere, Mituri, Identități”, ediția a V-a

Teatrul Ararat, având ca partener principal Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, vă invită la ce-a de a V-a ediție a festivalului Național al Artelor „Repere, Mituri, Identități”.

 Intitulat generic “Seri de Teatru la Muzeul Satului”, Festivalul „Repere, Mituri, Identități” a debutat ca un festival de teatru, ajungând de la o ediție la alta să devină din ce în ce mai complex, spectacolelor de teatru adăugându-li-se vernisaje ale unor expoziții (din ediția a III-a, încoace), proiecții de filme ( în ediția a IV-a , cea de anul trecut), și urmând ca în această ediție să avem în fiecare seară de festival câte patru evenimente culturale – lansare de carte, vernisaj , spectacol de teatru, recital de dans/muzică/parada modei, etc.

 Așadar, vă așteptăm, de la orele 19, începând din 1 august și până în 26 septembrie, în fiecare duminică și/sau sâmbătă, la evenimentele culturale din cadrul festivalului nostru.

Informații suplimentare la numerele de telefon: 0723 275 912 / 0740 043 136 / 0723 196 398 sau pe site-ul teatrului: http://teatrulararat.ro/

Previous Hajduszoboszlo. RAR vezi așa ceva! Cafeneaua “Little Charles Coffee”, decorată cu ANTICHITĂȚI arată ca-n FILMELE de EPOCĂ cu marchizi și conți. CAFEA prăjită și făcută pe loc după REȚETELE unei femei de origine maghiară, ȘEFĂ de PLANTAȚIE în CONGO timp de 26 de ani
Next Cristian Niculescu-Tâgârlaș: “Echipa Partidului Național Liberal trebuie să fie, mai ales în aceste momente, unită și puternică!”

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply