sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ÎNTÂLNIRE cu Ambasadorul Franței la aniversarea a 144 de ani de relații diplomatice între România și Franța

ÎNTÂLNIRE cu Ambasadorul Franței la aniversarea a 144 de ani de relații diplomatice între România și Franța

Ce coincidență frumoasă și onorantă: în 20 februarie, la aniversarea a 144 de ani de relații diplomatice între România și Franța, am avut bucuria întâlnirii cu Ambasadorul Franței la București!

Șansa Maramureșului de a se dezvolta cum ne dorim cu toții este atragerea de investitori, proiecte comune cu partenerii noștri strategici, cu țările cu care ne aflăm în relații de prietenie și colaborare. Eforturile pe care le depunem la nivel diplomatic ca administrație județeană, de când mi-a fost încredințat acest mandat de către maramureșeni, sunt considerabile.

Îi sunt recunoscător Excelenței Sale Nicolas Warnery, Ambasadorul Franței în România, pentru dialogul deschis și constructiv, pentru primirea călduroasă a delegației noastre din care au făcut parte și deputatul Florin-Alexandru Alexe, Daniela Stamatoiu, directorul interimar al Aeroportului Internațional Maramureș și Paul Szaniszlo, șeful Serviciului Diaspora și Relații internaționale.

Sunt convins că putem pune în practică multe proiecte de folos pentru comunitățile pe care le reprezentăm! Întâmplarea face ca întâlnirea noastră să fi avut loc în 20 februarie, când aniversăm 144 de ani de relații diplomatice bilaterale între România și Franța. La cât mai mulți ani de prietenie și colaborare!

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș

Previous Doru Dăncuș: Încă o victorie pentru băimăreni: am obținut statutul de stațiune turistică de interes național pentru zona istorică a municipiului Baia Mare!
Next BILETE de TRATAMENT balnear prin Casa de Pensii Maramureș

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris. În cadrul Conferinței

Politica 0 Comments

Deputatul Călin Bota: LEGE PENTRU CREȘTEREA PERFORMANȚEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINȚE

Am votat în Camera Deputaților proiectul de lege care prevede creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Legea vizează actualizarea legislaţiei privind performanţa energetică în raport de cerinţele tehnicoeconomice şi

Politica 0 Comments

Călin Bota, deputat: PRIMA TRANȘĂ DIN PNRR, ÎN VALOARE DE 2,6 MILIARDE EURO, A FOST APROBATĂ DE COMISIA EUROPEANĂ

Misiune îndeplinită cu succes. Eforturile echipei guvernamentale conduse de premierul liberal Nicolae Ciucă au primit confirmare oficială de la Bruxelles, unde președintele Comisiei Europene, Ursula von Der Leyen, a anunțat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply