sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan: Alte PATRU proiecte pentru REABILITAREA DRUMURILOR județene

Ionel Bogdan: Alte PATRU proiecte pentru REABILITAREA DRUMURILOR județene

Aleșii județeni au votat în ședința de azi a Consiliului Județean Maramureș proiectele privind reabilitarea a peste 48 de kilometri de drum județean, cuprinse în proiectul Mara-Nord II.

Prin urmare, patru tronsoane vor intra în reabilitare, și anume: DJ 171 Rogoz – limită Bistrița-Năsăud, DJ 188 Bogdan Vodă – Vișeu de Jos, DJ 185 Petrova – Bistra – Valea Vișeului și DJ 171A Suciu de Sus – Groșii Țibleșului.

Valoarea proiectelor este de 58 milioane euro, iar finanțarea va fi asigurată prin Programul Operațional Regional.

Studiile de fezabilitate pentru pentru aceste 4 proiecte au fost finalizate, urmând să fie demarată procedura de licitație pentru proiectare și execuție.

Administrația județului are în derulare proiectele Mara-Nord și Mara-Nord II, prin care vor fi reabilitați peste 120 de kilometri de drum județean. Suma totală a celor două proiecte este de 138,6 milioane euro, bani europeni, asigurați prin Programul Operațional Regional.

Prin proiectul Mara-Nord vor intra în reabilitare 5 loturi de drumuri județene, care se află în licitație publică pentru proiectare și execuție: DJ 109F (DJ171) Rogoz – Lăpuș – Băiuț – Cavnic (DJ 184), DJ 109J Ocna Șugatag (Int. DJ 185) – Ferești (DN18), DJ 185 Hărnicești (DN18) – Ocna Șugatag (DJ 109f), DJ 186 Vadu Izei (DN 18) – Oncești – Nănești – Bârsana (DJ 185), DJ 186b Ferești (DN 18) – Cornești – Călinești – Sârbi – Budești (DJ 10F).

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a declarat: “Rezultatele muncii susținute încă din primele zile de la preluarea mandatului încep să se vadă și am convingerea că Maramureșul va deveni un județ de referință în ceea ce privește dezvoltarea și bunăstarea cetățenilor.”

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous Pachete de ALIMENTE pentru 1,8 milioane de beneficiari din care 800.000 vor primi ajutorul înainte de sărbătorile pascale de luna viitoare
Next Azi s-a REDESCHIS Parcul Acvatic Aquastar Satu Mare după ce în perioada 27 martie – 2 aprilie au avut loc lucrări de ÎNTREȚINERE

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Borșeni ÎNECAȚI în fum de la STAȚIA de gunoi a orașului. Vezi ce spune primarul Timiș Sorin

Detectivul de Presă ȘOC! a primit câteva fotografii de la un cititior care locuiește în cartierul gării din imediata apropiere a Stației de transfer și sortare a deșeurilor din Borșa.

Actualitate 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: Sunt pentru INTERZICEREA creșterii și uciderii șinșilelor și nurcilor din ferme, în scopul obținerii blănurilor și comercializării acestora

În ședinta Comisiei Juridice de ieri, am discutat un proiect important privind protecția animalelor, inițiat de un coleg liberal. România este în acest moment printre țările care încă permit creșterea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply