sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Maramureș. Controale și amenzi în domeniul MUNCII

Maramureș. Controale și amenzi în domeniul MUNCII

       În intervalul 06.01.2023 – 12.01.2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a desfășurat acțiuni de control specifice, prin cele două compartimente de specialitate, respectiv, relații de muncă și securitate și sănătate în muncă.

Au fost controlați 55 agenți economici, 25 în domeniul relațiilor de muncă și 30 în domeniul securității și sănătății în muncă, fiind depistate un număr de 73 de deficiențe, în domeniul relațiilor de muncă 35, în domeniul securității și sănătății în muncă 38, fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate.

Au fost sancționați 32 agenți economici, fiind aplicate un număr de 50 sancțiuni contravenționale, respectiv 7 amenzi și 43 avertismente. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 25.800 de lei, din care în domeniul relațiilor de muncă 8.800 de lei și în domeniul securității și sănătății în muncă de 17.000 de lei.

Previous Deputat Florin Alexandru Alexe: A fost semnat contractul dintre Comuna Șișești și Ministerul Dezvoltării
Next Sfara Tours Baia Mare. EARLY BOOKING TURCIA ❤️ ✈️ zbor din Baia Mare

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș: ”Coaliția pentru Maramureș pune maramureșenii pe primul loc”

La începutul săptămânii, Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații din Țara Chioarului pentru alegerile locale, evenimentul fiind organizat pe terenul de sport din orașul Șomcuta Mare. Primari în funcție, viceprimari

Uncategorized 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Inițiativa celor 3 Mări poziționează România ca un lider important la nivel regional. Succesul se datorează președintelui Klaus Iohannis”

Summit-ul de la București al Inițiativei celor 3 Mări poziționează România ca un lider important la nivel regional, iar acest succes se datorează președintelui Klaus Iohannis care, în ciuda divergențelor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply