sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputat Florin Alexandru Alexe: A fost semnat contractul dintre Comuna Șișești și Ministerul Dezvoltării

Deputat Florin Alexandru Alexe: A fost semnat contractul dintre Comuna Șișești și Ministerul Dezvoltării

Este o zi importantă pentru locuitorii din comuna Șișești!
↗️ A fost semnat contractul dintre Comuna Șișești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin care vor fi asigurate fonduri pentru sisteme inteligente de management urban și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice. Prin demararea celor două proiecte, sunt urmărite extinderea sistemului de iluminat public cu circa 3 km, prin amplasarea de stâlpi echipați cu lămpi fotovoltaice, amplasarea unui sistem de monitorizare video la toate obiectivele publice și montarea de stații de încărcare electrice.


↗️ În plus, Tentis Ioan Mircea, primarul comunei Șișești, a participat la dezbateri cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației privind asigurarea finanțării pentru terminarea lucrărilor la proiectele începute prin programul PNDL 2, precum și privind semnarea contractului de finanțare prin programul Anghel Saligny în valoare de 14.000.000 lei, prin care se vor moderniza 11 km de străzi din comună.


↗️ De asemenea, primarul a discutat cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții despre asigurarea finanțării pentru obiectivul de investiții „Căminul cultural”, precum și despre construcția unei săli de sport în comună.


↗️ Este mereu o plăcere să-l reîntâlnesc pe primarul comunei Șișești și să identificăm soluții pentru viitorul localității.


↗️ Pentru echipa liberală, susținerea comunităților locale reprezintă o prioritate. Credem că prin modernizarea tuturor localităților putem să asigurăm îmbunătățirea infrastructurii și să creștem nivelul de trai al românilor. Primarii liberali fac toate demersurile necesare pentru identificarea și atragerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unităților administratitiv-teritoriale pe care le conduc.

Florin-Aexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Drumurile noastre toate, eșec sau asumare? Ministrul Grindeanu a preluat de la predecesorul său, USR-istul Cătălin Drulă, o mulțime de proiecte blocate”
Next Maramureș. Controale și amenzi în domeniul MUNCII

About author

You might also like

Politica 0 Comments

~ Let`s clean Firiza ~

O dată cu vremea bună dăm startul acțiunii de ecologizare! Dacă dorești să te implici, haide alături de noi vineri 15.04.2022, începând cu ora 10:00. Locul de întâlnire este în

Politica 0 Comments

Replică de nota 10. Ionel Bogdan: “Consilierii județeni PNL nu sunt complici la exercițiile de imagine ale președintelui CJ Gabriel Zetea”

Consilierii județeni ai PNL nu vor da curs întâlnirii convocate astăzi de președintele Consiliului Județean, deoarece nu doresc să fie complici la un simplu exercițiu de imagine al lui Gabriel

Politica 0 Comments

VIDEO. Dan Hotico – rupt pacă din ȘTIINȚA PROSTIEI de pe National Geographic

După Adrian Todoran și Dan Hotico pare rupt din serialul de pe NationaL Geographic, ȘTIINȚA PROSTIEI. Discursul său a fost tulburător. DE PROST. Doar pentru că nu avea niciun prieten

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply