Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

MIZERABILII. Ei au votat ÎMPOTRIVA achiziționării de MATERIALE anti-COVID-19! Este vorba de ȘASE CONSILIERI locali din BUDEȘTI

MIZERABILII. Ei au votat ÎMPOTRIVA achiziționării de MATERIALE anti-COVID-19! Este vorba de ȘASE CONSILIERI locali din BUDEȘTI

Un fapt fără precedent, poate la nivel mondial, s-a petrecut tocmai într-o comună din Maramureș, la Budești. În plină pandemie de COVID-19, lumea întreagă a solidarizat împotriva virusului care a îngenuncheat omenirea, lucru care nu se poate spune și despre 6 consilieri mizerabili din Consiliul Local Budești.

Aceștia au votat împotriva unei Hotărâri de Consiliu Local care avea ca obiect distribuirea de pachete pentru strictă necesitate împotriva COVID – 19, pentru fiecare gospodărie: 3 perechi de mănuși, 3 măști, 1 sticlă de 500 mll de alcool sanitar, 1 săpun lichid antibacterian și 1 pungă (ambalajul).

Proiectul a fost prezentat în ședința din 15 aprilie 2020 la care au participat 11 din cei 12 consilieri locali.

Nici virusul ucigaș, nici situația economică a țării dar și a lumii întregi, nici diminuarea veniturilor, nici faptul că mulți locuitori au intrat în șomaj tehnic sau au fost disponibilizați nu i-au înduplecat pe consilierii mafioți, păpușari ai primarului Liviu Tămaș, să voteze “contra”.

Niciodată nu am văzut oameni mai mizerabili care, indirect, au atentat la viața și sănătatea budeștenilor prin faptul că nu i-au ajutat să lupte contra COVID-19.

Proiectul a fost respins cu 6 voturi “contra”, 5 voturi fiind “pentru”. Cele 5 voturi “pentru” au venit din partea consilierilor PNL și PMP iar celelalte din partea aleșilor PSD-UNPR.

Gesturile acestor specimene este de neimaginat. Lupta politică i-a coborât atât de mult încât nici nu există cuvintele potrivite să-ți arăți disprețul față de ei.

Iată cine sunt mizerabilii (de la stânga la dreapta) din Consiliul Local care le-au refuzat oamenilor din Budești, unde este doar o singură farmacie dar și celor din Sârbi, fără nicio farmacie, câteva produse de igienă și dezinfecție: viceprimarul Ioan Ciceu – UNPR, Vasile Tibil (PSD), Ștefan Muntean (UNPR), Mariana Berinde (PSD), Gheorghe Borodi (PSD) și Vasile Berinde (PSD).

Bravo, lichelelor! Ați intrat în istoria omenirii, ca, probabil, singurii reprezentanți ai unei comunități care v-ați opus luptei oamenilor cu COVID-19. Am scris de atâtea ori că sunteți mafioți dar nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva.

Cei de acasă știu ce ați făcut? Copiii ce vă zic? Vă puteți uita în ochii lor și să le spuneți că mami sau tati nu a vrut ca oamenii să aibă măști? Partenerilor de viață nu le este rușine cu voi? O să vă simțiți confortabil când o să dați ochii cu bătrânii care nu pot merge câțiva kilometri până la farmacie unde poate nici nu găseau măști? Câteva măști și mănuși v-au făcut, mă?

Detectivul de Presă ȘOC! i-a contactat tefefonic pe doi dintre consilierii locali care au inițiat acest proiect de hotărâre și care au votat “pentru”:

Simion Pop (PNL):

Este o continuă b[taie de joc la adresa budeștenilor din partea primarului .

Am inițiat acest proiect în data de 07.04.2020, în plină pandemie, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, să nu fie nevoiți a se deplasa kilometri pentru a-și cumpăra aceste materiale necesare .

Budestenii meritau să primească aceste materiale si nu era o cheltuială mare din partea primăriei tinând cont că fiecare cetățean platește impozit și contribuie la bugetul local.

Avand în vedere ca primăria a încasat sume enorme din vânzarea de material lemnos din pădurea comunală, cetățenii comunei meritau să primească un pachet cu cele necesare în aceste vremuri de pandemie.

Aici nu este vorba de politică, este vorba de omenie și din păcate primarul Liviu Tamaș nu are în ADN acest principiu al dreptății si echității”.

Vasile Duma (PMP):

“Este o sfidare din partea primarului la adresa cetătenilor prin modul cum a procedat cu acest proiect și cu multe alte proiecte inițiate de PNL și PMP. Referitor la acest proiect, primarul a luat doar ideea și în următoarele zile, după ședință, a distribuit pachete după bunul său plac, făcând discriminare între cetățeni și neținând cont de nicio regulă.

Acest proiect trebuia susținut și de consilierii PSD și UNPR care nu știu să fie solidari în astfel de momente pentru ca toți cetățenii comunei Budești să beneficieze de aceste materiale de strictă necesitate.”

Previous VIDEO. Cavnic. REABILITAREA BLOCURILOR, ca la CARTE: fațade, acoperișuri, coșuri de fum, geamuri, rețele cablate, conducte de gaz modificate
Next Ionel Bogdan îl pune la PUNCT pe președintele PSD Maramureș: "Gabriel Zetea vrea să facă din Maramureș stat în stat"

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Deputatul Sorin Bota, IMPARȚIAL. ATAC la Praktiker, pentru CODUL FISCAL. NICIUN atac la ceilalți care procedează la fel

A trecut ușor de la Senat la Camera Deputaților. Face mult zgomot dar nu duce multe până la capăt. Lansează dezbateri la care nu participă. Este superficial. O INTERPELARE CU

Dezvaluiri 1Comments

Felician Cerneștean a cerut FILMĂRILE cu traseul PACIENTULUI VIP cu CORONAVIRUS, Stela Săsăran, la Spitalul Județean Baia Mare! Sunt implicate NUME mari din CONDUCERE

Felician Cerneștean, în calitate de consilier județean și secretar al Comisiei de Sănătate din cadrul CJ Maramureș a solicitat conducerii Spitalului Județean Baia Mare înregistrările video pentru a se vedea

Dezvaluiri 0 Comments

COLTĂU. Text și video. Viceprimarul Ferencz Csolti, GOLĂNEȘTE: “Nu mă F**E pe mine la cap. Nu stau după P**A fiecăruia”. Primarul Cendeș Lajos a SUSPENDAT ajutoare sociale înainte de vot

Mai multe persoane din comuna Coltău, Maramureș îl acuză pe primarul Cendeș Lajos că le-a suspendat ajutoarele sociale tocmai înainte de alegeri pe motiv că nu sunt votanții săi. Într-o

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply