sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Moisei. DRACII în sutană. PREOȚII au TRATAT diferit cele două ÎNMORMÂNTĂRI de la Moisei. 25 de amenzi pentru participanții la înmormântarea mamei polițistului Ion a Nuțului

Moisei. DRACII în sutană. PREOȚII au TRATAT diferit cele două ÎNMORMÂNTĂRI de la Moisei. 25 de amenzi pentru participanții la înmormântarea mamei polițistului Ion a Nuțului

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație care v-a prezentat cu lux de amănunte situația incredibilă de la Moisei, județul Maramureș, în plină pandemie de coronavirus și stare de urgență.

Pe de o parte, mama polițistului Ion a Nuțului, Călina, a fost înmormântată cu alai de sute de persoane, a avut priveghi de trei zile și pomană de minim 250 de persoane, iar de cealaltă parte, decedatul Alexa Cucu a avut parte de o înmormântare cu 8 persoane, fiind îngropat, urgent, a doua zi de la deces.

Păi da, mama polițistului, la înmormântarea căreia au participat cel puțin 12 polițiști e mai importantă decât mortul unei familii decente, cu bun simț și responsabilitate civică. Dacă mai adăugăm că nora decedatei Călina, lucrează la primărie, iar viceprimarul a participat la înmormântare, din curtea mamei sale, vecină cu decedata, avem tabloul complet al incompetenței, inculturii și nelegiuirii la Moisei.

Terminați cu “nu i-a chemat nimeni, că familia nu face invitații, că nu sunt ei de vină că au venit oamenii”! Dar la înmormântarea lui Alexa nu mergea nimeni dacă nu era pandemie? Sau familia lui Alexa Cucului a făcut invitații și nu s-au prezentat oameni? Sau pur și simplu au apărut fix 8 persoane cât prevede legea. Nu! Pur și simplu în cazul Călinei v-ați bătut joc de lege, ați urinat pe situația de criză și sunteți de-a dreptul dobitoci inconștienți.

Băi polițai cretin, ai pus în pericol de infectare o comunitate și chiar o zonă întreagă. Să dea Dumnezeu să nu apară primul caz de coronavirus la Moisei, că știi cine va fi principala țintă?

Lua-v-ar dacu, popi! Pe Alexa nu l-ați băgat în BISERICĂ la Călina ați fost amândoi!

Preoții comunei au tratat, la rândul lor, diferit, cele două înmormântări de dumnică de la Moisei. Potrivit unui cititor al Detectivului de Presă ȘOC!, pe Alexa Cucului, preotul l-a așteptat în fața bisericii. Nici nu l-a băgat în biserică. A zis repede câteva rugăciuni și la revedere, mortule dragă.

În schimb, la înmormântarea de VIP-uri cretinoide, atât preotul Paul Podină cât și popa Vasile Halușcă Tomoiagă s-au dat în stambă de parcă și-au dat doctoratele dintr-o înmormântare interzisă de lege. Băieții ăștia doi, draci în sutane de data asta, s-au bășit pe situația de criză și pe distanțarea socială.

S-au dus frumușel, amândoi, acasă la decedată, unde era lume cot la cot. Și-au luat la revedere de la cea plecată la Dumnezeul la care impertinenții ăștia nu vor ajunge niciodată.

Au condus-o pe Călina pe ultimul drum, cu alaiul, până la groapă ca și cum Ordonanța militară, care prevede în astfel de cazuri participarea a doar 8 persoane, e hârtie igienică pentru sfințiile lor spurcate.

Au îngropat-o și au pus pe jar autoritățile și au speriat toți moiseienii. Inspectoratul de Poliție Județean a dechis o anchetă și până acum s-au dat amenzi. Așteptăm și dosarele penale.

“Referitor la situația de la Moisei, au fost identificate 25 de persoane care au încălcat prevederile Ordonantei Militare nr.2. Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.000 lei. Sunt continuate verificările de către poliție”, ne spune într-o informare Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Previous Ordonanța militară nu-i pentru VIP-uri la Moisei. Ei sunt SOȚII COMAN, polițist și angajată a primăriei, care au organizat ÎNMORMÂNTAREA cu SUTE de persoane! În aceeași zi, ÎNMORMÂNTAREA lui Alexa CUCULUI s-a făcut cu 8 persoane!
Next Felician Cerneștean a cerut FILMĂRILE cu traseul PACIENTULUI VIP cu CORONAVIRUS, Stela Săsăran, la Spitalul Județean Baia Mare! Sunt implicate NUME mari din CONDUCERE

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Brancardierul OBSEDAT sexual are o FETIȚĂ de 7 ani!  Asta nu l-a oprit să AGRESEZE SEXUAL o minoră în SPITAL

Ceea ce nu dorește să vă spună NIMENI legat de AGRESORUL minorei de 13 ani, ABUZATĂ tocmai în Spitalul Județean Baia Mare, vă spune Detectivul de Presă ȘOC. Numele său

Dezvaluiri 0 Comments

PREMIERĂ. SONDAJUL care a băgat-o în DUBA procurorilor. SORINA PINTEA a fost pe PRIMUL loc în preferințele electoratului pentru primăria Băii Mari. Flagrantul care nu-i flagrant a venit în ziua anunțării candidaturii și înainte de un nou contract de management la spital

Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean Baia Mare și fost ministru al Sănătății a fost dusă, aseară, la audieri, la București de către procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) după

2 Comments

  1. Marius
    April 01, 14:12 Reply
    Cea mai coruptă parte a României este Maramureșul poliția este MÂNĂ în mână cu cei din parlament !!!!! Multă lume a plecat în străinătate din aceea zonă de nord a României datorită acestui lucru ! Începând cu mine și îmi pare rău că nu pot să fac nimic ! Dar îmi pare bine că nu am susținut această formă de viață .
  2. Cetatean
    April 01, 20:34 Reply
    Moiseienii sunt cunoscuti in toata zona ca fiind "fala mare in traista goala". Nu e de mirare ce a fost acolo.

Leave a Reply