sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

În noaptea ÎNVIERII, STRIGOIUL DIN MAȘINĂ s-a arătat după un cumplit accident de circulație

În noaptea ÎNVIERII, STRIGOIUL DIN MAȘINĂ s-a arătat după un cumplit accident de circulație


3 ACCIDENTE SOLDATE CU RUPEREA DUPĂ IMPACT A 3 STÂLPI – supra general pe pag 1 și supra general pe pag 2-3-4

În noaptea ÎNVIERII
STRIGOIUL DIN MAȘINĂ
s-a arătat după un cumplit accident de circulație
> Din fotografii ai spune că pasagerii au fost făcuți praf însă NICIUNUL NU ARE NIMIC GRAV

Pamfil Bilțiu: “Putem să zicem că avem de a face cu un spirit malefic. Este o întâmplare care are un mister”.
Pamfil Bilțiu, etnolog

MINUNEA: O FETIȚĂ a căzut 20 de metri de pe o stâncă și NU A PĂȚIT NIMIC

 

Patru mari accidente au marcat sărbătorile pascale tocmai încheiate, trei accidente de circulație trase parcă la indigo și o cădere de la înălțime. Îngeri și demoni s-ar zice că au luptat pentru a pune stăpânire pe victime. Mașinile au fost făcute zob după ce toate au rupt stâlpii de care s-au izbit. Văzând fotografiile ai spune că niciun pasager nu a rămas întreg. Un alt caz care a șocant a fost al unei fetițe care a căzut de la mare înălțime fiind nevoie de intervenția unui elicopter SMURD. În niciun caz, victimele nu au suferit ceva grav. Puterea divină parcă i-a urmărit și i-a salvat. Asta după ce, în accidentul din noaptea INVIERII, din fotografii se poate vedea ceea ce în popor se numește FANTOMĂ. Specialistul ziarului nostru, etnologul Pamfil Bilțiu spune că este vorba de un STRIGOI! Am comparat fotografiile primite la redacție cu cele ale altei publicații. Un chip se arată în două fotografii de la cele două publicații. Coincidență sau nu, niciunul din pasagerii aflați în autoturism nu recunosc că ar fi fost la volan.
Angela SABĂU, Adi RUSU

EVENIMENTUL din noapte INVIERII
Duminică 16 aprilie la ora 5.30, Poliția a fost sesizată că pe Bd. Indepndenței din Baia Mare a avut loc un accident de circurlație. Un băimărean de 32 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, la intrarea în sensul giratoriu a părăsit partea carosabilă și a intrat în colizine cu un stâlp de la rețeaua de electricitate. În urma imapactului, autoturismul a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită, iar conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolmiei, ne-a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. În mașină mai era un pasager. Mașina a ars în mare parte și a fost pur și simplu zdrobită.

STRIGOIUL din fotografii
Un cititor ne-a alertat cu privire la nefericitul accident de circulație. L-am rugat să ne facă niște fotografii. Le-a făcut și ni le-a trimis. Un ȘOC imens am avut în momentul descărcării fotografiilor. La geamul din dreapta fotografiei cu volan pe dreapta, între oglinda distrusă și rama de la ușă se poate vedea un chip de om în mașina goală. Chipul de culoare gălbuie are trăsături destul de clare, pe un fundal în totalitate negru al interiorului mașinii arse și distruse: este conturat undeva de la mijlocul nasului în sus, cu ochi frunte și păr creț. Din cele trei fotografii primite, doar în una singură se vede chipul ce pare un STRIGOI.

COMPARAȚIA cu altă fotografie Am căutat pe Internet fotografii ale accidentului cu pricina. Am găsit o altă fotografie cu aceeași mașină și ….ȘOC în continuare. În partea stângă a pozei, pe partea cu volanul se vede CLAR UN CHIP DE OM. Aceeași culoare, gălbuie. Ochii par închiși. Despre aceste aspecte niciun cuvânt. Cei care au publicat fotografia semnată ActualMM nu au observat nimic. Și în această poză se văd gura și nasul, gura fiind precum cea din fața supărată a logou-lui de la teatru.

Etnologul Pamfil Bilțiu: “Fantoma cum se spune, cu chip de om, este STRIGOI”
Informația Zilei și Detectivul de Presă ȘOC! l-au contactat pe cel mai important culegător de folclor “pur-sânge” încă în activitate din Maramureș să deslușească pentru cititori CHIPUL apărut în mașina goală după accidentul din noaptea INVIERII. “Putem să zicem că avem de a face cu un spirit malefic. Este o întâmplare care are un mister. Când în astfel de situații se vede un chip de om vorbim de un STRIGOI sau o FANTOMĂ cum se spune în popor. Strigoiul vine pe Pământ dacă morții sunt uitați, nu sunt pomeniți, nu li se fac poemni în amintirea lor. Toate acestea sunt credințe populare. Când visăm oameni morți că cer de mâncare trebuie să mergem la biserică, la cimitir și să dăm pomană. Cineva din mașină a ajuns în această stare misterioasă”, ne-a declarat enologul Bilțiu.

Poveste ADEVĂRATĂ cu VRĂJITOAREA Herbeloaia
Există sau nu există strigoi? Ni se pare că-i vedem sau că le simțim prezența? au fost întrebările următoare adresate etnologului Pamfil Bilțiu. Pentru a ne da un răspuns ne-a spus mai întâi o poveste adevărată trăită chiar de el, la începutul carierei. “S-a întâmplat un lucru extraordinar, prin anul 1968. Făceam un film cu Radu Răutu, de la Institutul de Folclor din București. După ce am făcut filmul, Radu mi-a propus să cumpărăm sculele vrăjitoarei: bota cu care despărțea șarpele de broască, coarnele de berbec, mătura părăsită, foarfeca părăsită, toporul părăsit, războiul părăsit, vrăjitoarele lucrând cu obiecte părăsite. Eu nu am vrut să cumpăr dar el a insistat. Vrăjitoarea Herbeloaia i-a spus prietenului meu să nu cumpere lucrurile sale că ea lucrează cu DRACUL. Dar noi pe atunci nu credeam așa ceva și le-am luat până la urmă. Omul le-a dus cu el la București, mândru de ce a achiziționat”, începe etnologul povestea. Ce a urmat este greu de crezut, dar adevărat. “După 6 luni m-am întâlnit cu Radu Răutu la București. Era alb la față, nu mai avea dinți. Mi-a povestit că de când a luat cu el sculele VRĂJITOAREI Herbeloaia a avut parte în viață doar de nenonorociri, una după alta: i-a ars casa, l-a părăsit nevasta, i-a murit băiatul și și-a pierdut serviciul. Atunci m-a întrebat << Dragă domnule profesor cum e cu magia asta neagră?>> O întrebare care m-a frământat mereu de atunci. Adevărul e că nu se știe ce efecte pot avea FĂCĂTURILE (vrăji în urma cărora o persoană se poate înbolnăvi – n.r.) asupra oamenilor”, ne-a mai spus Pamfil Bilțiu. Cercetătorul în folclor mai crede că toate lucrurile țin de subconștientul fiecăruia dintre noi, că plutim într-un mare mister. “Ne mai mirăm atunci că omul din popor unge cu usturoi ușile și ferestrele să nu intre duhurile rele? Bunica ungea hornul. Oamenii se ungeau pe genunchi și coate, pe frunte, tot cu usturoi să alunge de către ei spiritele malefice”, a fost concluzia specialistului ziarului nostru. Și în zilele noastre, oamenii mai cred că dacă pușcă cu carbid, alugă strigoii. Important este să se facă un zgomot cât mai mare cu aceste puști artizanale. La Groși, Valea Stejarului, Sarasău și Săpânța, aceste obiceiuri se mai păstrează. La Săpânța mai puțin, din cauza fumului produs care ar afecta crucile din Cimitirul Vesel.

Încă două mașini sau izbit de stâlpi la Bârsana și Vișeu
Alte două accidente rutiere în care mașinile s-au izbit de câte un stâlp au avut loc în weekendul trecut. Unul dintre ele s-a petrecut în 14 aprilie, la ora 09.20, când Poliția a fost sesizată că pe DJ 186, la intrarea în localitatea Bârsana, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un bărbat de 41 de ani domiciliat în Drobeta Turnu Severin, care conducea un autoturism dinspre Nănești spre Bârsana a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure. Din spate, în aceeași direcție de mers circula un alt autoturism și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită, dar autoturismele au fost avariate. De asemenea, a fost distrus un stâlp de la rețeaua de telefonie. Niciunul dintre cei doi conducători auto nu erau sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, în 17 aprilie s-a petrecut un alt eveniment rutier în urma căruia o mașină a ajuns într-un stâlp. De data aceasta, un bărbat care se deplasa la volanul unui autovehicul pe DN 18, dinspre Bogdan Vodă spre Vișeu de Sus a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. Șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri mediale, dar nu a rămas internat. De asemenea, el a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, însă i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

O FETIȚĂ a căzut 20 de metri de pe o stâncă și NU A PĂȚIT NIMIC GRAV

O fetiță de 9 ani are se afla în drumeție cu părinții ei a scăpat cu viață după ce a alunecat pe o distanță de aproximativ 20 de metri a traseului. Fetița cu părinții ei au pornit pe Valea Usturoului, până la Piatra Șoimului. Acolo, din neatenție probabil, fetița a alunecat.
La fața locului au fost chemați pompierii, SMURD, salvamontiștii, pentru a acorda primul ajutor. Din cauza traseului dificil, echipele de salvare au făcut circa o oră și jumătate pe jos, prin pădure, până au reușit să ajungă la victimă. Lucrătorii salvamont au preluat victima și au coborât-o până la echipajul S.M.U.R.D. De asemenea, un elicopter S.M.U.R.D. de la Târgu Mureș a fost solicitat să vină în ajutor. Victima a fost predată echipajului medical de pe elicopter și transportată la spitalul din Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale. În urma impactului, tânăra a suferit mai multe traumatisme dar medicii spun că a scăpat cu viață CA PRIN MINUNE.
– foto fetița 1 și fetița 2

TREI zile, TREI accidente -supra
Biciclistă de 74 de ani, lovită de o mașină – titlu

Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș ne-a declarat că weekendul negru a continuat cu un accident grav care a avut loc vineri, pe strada Victoriei din Baia Mare. O femeie în vârstă de 41 de ani care conducea un autoturism dinspre strada Iuliu Maniu, la intersecția cu strada Gheorghe Marinescu a efectuat o manveră de depășire neregulamentară și a accidentat o femeie de 74 de ani care se deplasa cu bicicleta. În urma impactului, biciclista a suferit leziuni și a fost transportată la spital. Nici conducătoarea auto, nici biciclista nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Sâmbătă, victima unui accident rutier a fost o fetiță de doar trei ani. Micuța a fost scăpată de sub supraveghere și un conducător auto de 30 de ani care conducea pe strada Păltinișului din Baia Mare a accidentat-o. Fetița a fost transportată la spital și a rămas internată sub supraveghere medicală. Conducătorul auto nu era băut.
Duminică, în ziua de Paște, un căruțaș a fost și el victima unui accident. Duminică noaptea, la ora 23.50, acesta se afla lângă căruță, pe DN 1C, între Cicârlău și Ilba, când o mașină condusă de un orădean de 31 de ani a intrat în plin în căruța nesemnalizată. Bărbatul a fost transportat la spital și a rămas internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se afla sub inflența băuturilor alcoolice.
(foto, Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș)

La Fărcașa
A LOVIT un pieton și a PĂRĂSIT locul accidentului

Cel mai grav dintre evenimentele rutiere ce au aut loc în weekendul trecut s-a petrecut luni, în a doua zi de Paște, la Fărcașa. Un tânăr care se deplasa cu autoturismul deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei. El a fost depistat de poliţişti la scurt timp de la accident iar acum este cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Evenimentul a fost anunțat la ora 02.15. Victima este tânăr de 17 ani din Sălsig, care a traversat drumul prin loc nepermis. El a fost acroşat şi accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.
Pietonul, care în momentul producerii accidentului se afla în stare de ebrietate, a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Șoferul a fost identificat la scurt timp, este vorba de un tânăr de 23 de ani din Bârsău de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

TRONSONUL cu accidente ÎN STÂLPI
Tronsonul de pe Bulevardul Independenței cuprins de la ieșirea din oraș până în zona Metro este cunoscută ca fiind una în care au loc frecvent accidente rutiere. Astfel, potrivit statisticilor, din 2009 încoace au fost cel puțin opt evenimente în care mașinile implicate în evenimentul rutier s-au oprit în stâlpi. Astfel, în arhive se găsesc date despre evenimentele din 19 iunie 2009, 20 decembrie 2009, 03 ianuarie 2010, 08 februarie 2013, 22 august 2013, 06 aprilie 2014, 12 aprilie 2015 și 13 martie 2017.

Previous Dr. Viorica Cherecheș, DEPUTAT de Maramureș a făcut prima INTERPELARE MINCINOASĂ
Next Deputatul Sorin Bota, IMPARȚIAL. ATAC la Praktiker, pentru CODUL FISCAL. NICIUN atac la ceilalți care procedează la fel

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Dr. Viorica Cherecheș, DEPUTAT de Maramureș a făcut prima INTERPELARE MINCINOASĂ

Deputatul maramureșean dr. Viorica Cherecheș s-a trezit în scaunul de parlamentar și a făcut o interpelare cu privire a “lipsei vaccinurilor”. Interpelarea este una MINCINOASĂ, nedocumentată și cuprinde informații grave

Dezvaluiri 0 Comments

Efecte CORONAVIRUS. Autoritățile analizează cum să ÎNCHIDĂ MALL-URILE și MAGAZINELE Cass & Cary. “De unde cumpărăm să mâncăm?”, se întreabă directorul DSP Maramureș, dr. Rareș Pop

Autoritățile ne ascund și acum adevărata dimensiune a efectelor coronavirus aspura întregii noastre vieți. Cu destulă lejeritate ne spun că lumea nu mai are voie la meciuri și întruniri, în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply