sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Parada LGBT înaintea marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului, o blasfemie la adresa românilor

Parada LGBT înaintea marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului, o blasfemie la adresa românilor

Primăria Capitalei, condusă de inexistentul primar al dreptei Nicușor Dan, a avizat până la urmă organizarea marșului „Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, după ce inițial refuzase acest lucru deoarece artera din centrul Bucureștiului este pietonală în week-end.

Din păcate, tupeul organizatorilor LGBT este ieșit din comun, iar partidele de la guvernare tac mâlc, neavând nicio reacție. Sunt siderată de faptul că această categorie de persoane vin și ne spun că ele sunt mai responsabile decât cei care se plimbă sâmbăta pe Calea Victoriei. Mai mult, au cerut autorizare de participare pentru un număr mai mare de persoane decât prevede legea, precum și suspendarea unui alt eveniment, „Străzi deschise”.

Paradoxal, Primăria municipiului București, în frunte cu primarul PNL-USR, a plecat capul și a aprobat marșul, ca și cum cei care au altă opinie nu contează, iar acești indivizi care se cred „superiori” față de noi toți trebuie satisfăcuți cu orice ar solicita.

Mai mult decât atât, marșul LGBT a fost aprobat să se desfășoare cu câteva ore înaintea unei sărbători creștine deosebit de importante pentru români, Adormirea Maicii Domnului, fapt ce constituie o blasfemie la adresa credincioșilor ortodocși care susțin în mod covârșitor familia tradițională, întemeiată între un bărbat și o femeie. 

Condamn cu fermitate propaganda agresivă prin care se dorește impunerea preocupărilor și activităților LGBT din ultima perioadă în România, care însă nu ar fi putut avea loc fără complicitatea autorităților statului. Este însă evident că, așa cum au agreat inclusiv în Parlamentul European eliminarea sexului părinților, cei de la PNL și USR PLUS nu au nicio rușine în a favoriza comunitatea cu alte orientări sexuale decât majoritatea.

În opinia mea, statul are prin lege obligaţia să protejeze familia ca instituţie care asigură viitorul prin intermediul copiilor, iar orice alte deviaţii comportamental-morale nu pot fi legalizate.

ALDE susține în continuare cu tărie valorile care stau la baza unei societăţi sănătoase, respectiv familia şi credinţa, ca forme de coeziune socială, ordinea de drept şi legalitatea, ca şi garanţii ale instituţiilor fundamentale ale statului.

Consider că opţiunile sexuale ale oricărui cetăţean sunt acceptate şi respectate în România, dar de aici şi până la a favoriza această categorie minoritară, așa cum procedează acum PNL și USR, este o cale mult prea lungă și inacceptabilă.

Vicepreședinte ALDE, CORNELIA NEGRUȚ

Previous Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: "Un proiect istoric pentru dezvoltarea județului nostru, conducta de transport gaz natural Sighetu Marmației- Vișeu de Sus- Borșa"
Next Senatorul Țâgârlaș (PNL) îi dă o LECȚIE deputatului Brian Cristian (USR-PLUS): "Retorica teribilistă nu ține loc de competența și experiența politică"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

2023 – Noi REGULI de colectare a deșeurilor pentru agenții economici

ADIGIDM nu a acceptat orarele de colectare pentru 2023 întocmite de Drusal pentru agenții economici din cele 31 de UAT-uri din zona 1 de operare. Motivul, operatorul nu a redactat

Actualitate 0 Comments

Moțiunea PSD este un exercițiu de retorică populistă pe care îl practică de foarte mulți ani, cu succes din ce în ce mai mic

PSD este groparul proiectelor cu fonduri europene! PSD este groparul proiectelor cu fonduri europene în România, este partidul care nu știe și nu poate să facă investiții în beneficiul românilor,

Actualitate 0 Comments

PREMIERĂ PENTRU MARAMUREȘ: la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-au realizat primele proceduri de inseminare artificială

Realizarea primelor proceduri de inseminare artificială în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare marchează un avans major în domeniul sănătății reproductive în Maramureș și este rezultatul unui efort

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply