sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Parlamentarii PNL Maramureș  se vor dedica  proiectelor de dezvoltare a județului

Parlamentarii PNL Maramureș se vor dedica proiectelor de dezvoltare a județului

Echipa de parlamentari liberali maramureșeni susține toate proiectele de dezvoltare a județului, proiecte cuprinse și în Planul lui Bogdan pentru Maramureș.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere prin realizarea drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou, centura ocolitoare a municipiului Baia Mare și a municipiului Sighetu Marmației, modernizarea drumurilor județene, precum și proiectele  de investiții în dezvoltarea turismului maramureșean, construirea unui nou terminal al Aeroportului Baia Mare și finalizarea Barajului Runcu sunt câteva dintre obiectivele principale ale administrației județene liberale, susținute și în Parlamentul României de către parlamentarii liberali maramureșeni.

Echipa de parlamentari liberali a reafirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, deplina susținere pentru dezvoltarea  Maramureșului.

Ionel Bogdan, președinte PNL și CJ Maramureș, a declarat că: ”În urma votului exprimat de către cetățeni pe 6 decembrie, echipa PNL Maramureș are în Parlamentul României 3 reprezentanți, care și-au asumat în fața maramureșenilor proiectele strategice de dezvoltare a județului Maramureș pe care dorim să le implementăm. Avem proiecte importante pentru modernizarea județului nostru și sunt convins că cei 3 parlamentari pe care PNL Maramureș îi va avea ca reprezentați în Parlamentul României – Cristian Niculescu Țâgârlaș pentru Senat, Călin Bota și Florin Alexe pentru Camera Deputaților, se vor lupta în fiecare zi a mandatului lor pentru dezvoltarea județului și pentru creșterea calității vieții maramureșenilor la ei acasă.”

Maramureșul va fi reprezentat în Parlamentul României de către 3 liberali, 2 deputați – Călin Bota și Florin Alexe și 1 senator – Cristian Niculescu Țâgârlaș, parlamentari care și-au asumat realizarea tuturor proiectelor de investiții din Planul lui Bogdan pentru dezvoltarea județului.

”Mulțumesc maramureșenilor pentru încrederea acordată, iar votul lor ne responsabilizează și mai mult. În continuare trebuie să respectăm angajamentul pe care l-am făcut pentru Planul lui Bogdan și să ne asigurăm că îl vom implementa în totalitate.

Sunt foarte mândru că reprezint Maramureșul în Senatul României și voi lupta pentru dezvoltarea și modernizarea județului nostru.”, a declarat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator ales PNL Maramureș.

Călin Bota, deputat ales PNL Maramureș, a transmis un mesaj tuturor maramureșenilor: ”În perioada următoare vom demonstra că promisiunile pe care le-am făcut atât la alegerile locale, cât și în cursul campaniei pentru alegerile parlamentare, sunt angajamente pe care le vom duce la îndeplinire. Vom obține finanțarea pentru drumurile rapide, pentru realizarea centurii ocolitoare, pentru finalizarea Barajului Runcu și vom asigura finanțările necesare pentru toate celelalte obiective importante pe care le avem în județul Maramureș.

Vă mulțumesc, dragi maramureșeni și să va dea Dumnezeu sărbători frumoase și cu multă sănătate!”

Florin Alexe, deputat ales PNL Maramureș: ”Le mulțumesc sincer tuturor maramureșenilor și tuturor românilor care au ieșit la vot pe 6 decembrie.

Am semnat angajamentul pentru realizarea Planului lui Bogdan pentru dezvoltarea Maramureșului și avem de dezvoltat infrastructura județului, precum și turismul maramureșean și în toată țara, un sector pe care mi-l asum personal și în care avem o reală problemă – noi cheltuim mai mulți bani afară decât în țară. Vom lucra la  o lege a turismului, iar pe termen scurt avem un plan de dezvoltare a turismului din fonduri europene în perioada 2021-2030.”

Noul Parlament ales în urma votului românilor din 6 decembrie urmează să își înceapă mandatul până la finalul anului.

Previous Mircea Cirț – SCRISOARE ȘOC către băimăreni: “Cu bugetul Băii Mari, de 400 mil euro, pe 4 ani, se poate construi un ORAȘ NOU”
Next EXCLUSIV. (I) “Dacă-n fiecare zi/ CRĂCIUNUL ar veni/ Ce bucuri-ar fi”. Ansamblul Folcloric TRANSILVANIA, la ora bilanțului. INTERVIU cu Iuliana Dăncuș, directorul instituției

About author

You might also like

Social 0 Comments

Primele SERII la TRATAMENT prin Casa de Pensii. Înscrierile continuă. VEZI în ce STAȚIUNI sunt locuri

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că din 9 martie 2023 a început activitatea de distribuire a biletelor de tratament balnear pe anul în curs, repartizate pe 18 serii. Numărul

Social 0 Comments

Deputatul Călin Bota: MAI MULTE CABINETE ALE MEDICILOR DE FAMILIE LA SATE

Mai multe cabinete ale medicilor de familie la sate, acesta este principalul obiectiv al proiectului de lege inițiat de PNL, prin care permitem medicilor de familie să deschidă puncte secundare

Uncategorized 0 Comments

Cristian Niculescu -Țâgârlaș : ”Am avut o discuție constructivă și productivă cu ambasadorul României la Madrid, abordând probleme de interes pentru țările noastre și teme majore privind viața comunităților românești din Regatul Spaniei”

Aniversarea a 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Spania a fost celebrată la București și  Madrid prin organizarea unor evenimente speciale, de natură a confirma

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply