sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PNL Maramureș are cel mai puternic și serios tandem la alegerile locale din 9 iunie: Ionel Bogdan, candidat la Primăria Baia Mare și Gabriel Ștețco, candidat la Consiliul Județean Maramureș!

PNL Maramureș are cel mai puternic și serios tandem la alegerile locale din 9 iunie: Ionel Bogdan, candidat la Primăria Baia Mare și Gabriel Ștețco, candidat la Consiliul Județean Maramureș!

Biroul Politic Județean și Colegiul Director Județean al PNL Maramureș a validat vineri, 29 martie 2024, cu unanimitate de voturi, candidaturile principalilor candidați la alegerile locale din 9 iunie în Maramureș.

Ca o premieră pentru România, președintele Consiliului Județean Maramureș va candida la funcția de primar al municipiului Baia Mare. Ionel Bogdan este primarul care poate pune Baia Mare pe primul loc, după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să pună Maramureșul pe drumul dezvoltării.

Cu un portofoliu de proiecte de 2 miliarde de euro, din care 600 de milioane de euro contracte de finanțare deja atrase, Ionel Bogdan are acum misiunea de a genera și dezvoltarea municipiului Baia Mare.

“Îmi doresc să trăim într-un oraș sigur și prosper, unde copiii noștri, noi toți, să avem toate premisele unei vieți mai bune. Unde să numărăm investiții și oportunități, nu nevoi și probleme.

Băimărenii să aibă locuri de muncă bine plătite, infrastructură, facilități diverse și un nivel de trai mai ridicat! Să nu ne mai plece tinerii în alte orașe și peste hotare, ci să aibă aici, acasă, toate condițiile unui trai mai bun.

Baia Mare poate mai mult și sunt convins că, împreună cu echipa mea, cu familia care îmi este întotdeauna alături, împreună cu voi, băimărenii, vom reuși să punem Baia Mare pe primul loc!” – Ionel Bogdan, candidat la funcția de primar al Municipiului Baia Mare/ președintele PNL Maramureș.

Viitorul județului rămâne pe mâini bune! Un tânăr harnic, corect și demn, din Maramureșul istoric, cu experiență în administrație, este candidatul PNL Maramureș pentru președinția administrației județene.

Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului, președintele TNL Maramureș, este omul de încredere căruia i s-a încredințat misiunea de a duce mai departe planul de dezvoltare al Maramureșului, proiectele și investițiile majore care vor pune județul pe primul loc în regiunea de Nord-Vest și în România.

“Ca fiul al Borșei, ca om care s-a născut în Maramureșul istoric, sunt onorat și bucuros. Cu responsabilitate, voi duce mai departe viziunea de dezvoltare a președintelui Ionel Bogdan și a echipei liberale. Această viziune a scos Maramureșul din conul de umbră în care se afla, spre normalitate, spre ceea ce ne dorim cu toții.

Niciodată maramureșeanul nu a privit în urmă, ci a privit cu încredere spre viitor, spre cer și spre Dumnezeu, pentru că împreună putem să facem ceea ce trebuie, mai bine, pentru comunitate! Doamne ajută!” – Gabriel Bogdan Ștețco, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș.

Cei doi candidați, susținuți de familii, dar și de colegii și prietenii din marea familie a liberalilor maramureșeni, au anunțat oficial candidaturile printr-o transmisiune în direct, care poate să fie urmărită integral pe pagina de Facebook a PNL Maramureș. Anunțul a fost făcut dintr-un loc simbolic pentru municipiul Baia Mare, care concentrează într-una dintre cele mai frumoase zone din oraș Muzeul Satului, Muzeul de Etnografie, Câmpul Tineretului, Colonia Pictorilor și alte simboluri importante pentru Baia Mare și pentru Maramureș.

Biroul de presă PNL Maramureș

Previous Răspundem CITITORILOR: Cum se procedează când un imobil este vândut și noul proprietar dorește să încheie contract cu SC VITAL SA?
Next Mesajul de Paște al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Sorina Pintea (PSD): ”Cred într-un sistem de sănătate de top, cu medici bine pregătiți și spitale dotate cu aparatură performantă”

Sorina Pintea (PSD): ”Cred într-un sistem de sănătate de top, cu medici bine pregătiți și spitale dotate cu aparatură performantă”   Sorina Pintea, managerul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin

Politica 0 Comments

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Începerea Negocierilor cu OCDE reprezintă un nou succes al viziunii președintelui Klaus Iohannis

Consiliul Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică a decis deschiderea negocierilor de aderare cu țara noastră. Invitația transmisă României înseamnă că țara noastră poate deveni membră a grupului de economii

Politica 0 Comments

Președintele Klaus Iohannis i-a cucerit și pe olteni

Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la reuniunea liberalilor din Oltenia, fiind primit cu entuziasm de craioveni. A fost primul eveniment electoral organizat după ce președintele Klaus Iohannis și-a depus

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply