sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Premierul României în comuna Mireşu Mare

Premierul României în comuna Mireşu Mare

Joi, 17 noiembrie, i-am primit la primăria Mireşu Mare pe Nicolae Ciucă, primul-ministru al guvernului, şi pe Lucian Bode, ministrul de Interne.

➡️ Tot joi, am vizitat împreună halele pentru creşterea păsărilor construite recent în satul Lucăcești – o investiţiei a firmei Ferma Zootehnică (din comuna noastră), cel mai important agent economic din domeniul agriculturii din judeţul Maramureş, familia Lazar Florin, Rozalia și Andrei.

➡️ O prioritate a mea ca primar a fost și rămâne atragerea și sprijinirea investițiilor, îndeosebi a celor în formarea brută de capital fix, transferul de tehnologie către producătorii locali și, pe cale de consecință, creșterea valorii adăugate a producției locale.

➡️Valoare adaugată mai mare înseamnă salarii mai bune, astfel încât românii să rămână în țara lor și să nu mai caute o viață mai bună prin alte țări.

Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare, Maramureș

Previous CUPȘENI, Maramureș. Lucia Chermezan: DRUMUL spre normalitate și DRUMUL spre sufletele oamenilor
Next 7-8 decembrie 2022, SUMMIT ONU - Apele subterane

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Video. VALENTINE’ S DAY la Aqua – Palace din HAJDÚSZOBOSZLÓ prin GoEviTour!

Complexul acoperit Aqua-Palace “Paradisul apelor termale’’ pe langa numeroasele bazine tematice situate, pe o suprafata de 15.000 mp, va ofera de Ziua Îndragostitilor, 14 februarie 2020, seanse- sauna si reduceri

Actualitate 0 Comments

CORA România a DEMARAT O ANCHETĂ la hypermarketul din Baia Mare

În numărul de ieri al ziarului nostru vă semnalam faptul că la raionul Gastronomice din Cora Baia Mare, igiena tăvilor de servire a mesei este absolut precară. Iată care au

Actualitate 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: E lege. Vasile Lucaciu, declarat Erou al Națiunii Române

Președintele a promulgat astăzi Legea prin care Vasile Lucaciu este declarat Erou al Națiunii Române, un proiect inițiat de liberali, pe care l-am susținut la votul din plenul Camerei Deputaților.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply