sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PROSTOVANUL Gabriel Zetea A CĂZUT din nou în moalele capului. Ionel Bogdan îi ARATĂ CUCUIUL! Meciul, Zetea 0 – 3 Bogdan, CONTINUĂ!

PROSTOVANUL Gabriel Zetea A CĂZUT din nou în moalele capului. Ionel Bogdan îi ARATĂ CUCUIUL! Meciul, Zetea 0 – 3 Bogdan, CONTINUĂ!

În ultima perioadă nu reușesc să merg la cinematograf, să urmăresc comediile mele preferate. E suficient să-l urmăresc pe paralelul deputat Vasile Duruș de la USR cum citește în Parlament sau să-l citesc pe Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, pe Facebook evident că doar nu credeți că s-a apucat de scris romane. PERLELE lui Zetea sunt absolut de necrezut. De un an de zile, de cele mai multe ori când dorește să pară ironic, și evident nu-i reușește, ne dă impresia că a căzut în moalele capului. De la faptul că scrie cu greșeli gramaticale impardonabile sau scrie cuvinte total greșit, Zetea trece ușor la lucruri ILOGICE caracteristice doar celor mai prostănaci oameni. Este și cazul ieșirii sale publice vizavi de scandalul Pilonului II de pensii. În facsimil vă reproducem postarea pe Facebook a eminenței negre a PSD Maramureș dar și replica pe care i-a dat-o RAPID, președintele PNL Ionel Bogdan. Între cei doi există de ceva vreme un schimb de replici pe Facebook, un adevărat meci nu glumă. În timp ce Bogdan înscrie pe teren, Zetea spală șosete la vestiare. Meciul, Zetea 0 – 3 Bogdan, CONTINUĂ!

REPLICA lui Ionel Bogdan

Am remarcat că șeful PSD Maramureș, Gabriel-Valer Zetea, încearcă o manipulare ieftină pe tema Pilonului II de pensii. Liderul PSD Maramureș pare să se fi încurcat în punctajele primite de la partid, pentru că în cadrul aceluiași text se contrazice singur, afirmând ba că banii din Pilonul II sunt bani publici și prin urmare guvernul poate decide ce face cu ei, ba că sunt banii contribuabililor și atunci guvernul nu se poate atinge de ei.

Dincolo de confuziile care domină discursul șefului PSD Maramureș, aflăm că la guvern s-au cam tranșat lucrurile cu privire la Pilonul II de pensii, deși Liviu Dragnea încearcă să ne convingă că nu s-a luat încă nicio decizie. Guvernul Dăncilă îi va pune pe români să opteze între Pilonul I de pensii, unul falimentar, administrat de stat, care are un deficit de circa 5 miliarde de euro și Pilonul II care, în 10 ani de funcționare a obținut un randament de 7 miliarde de lei prin investirea celor 35 miliarde de lei administrate. O manevră politică ieftină, prin care vor fura practic dreptul românilor la un trai decent la bătrânețe.

Domnule Zetea, înțeleg că nu mai aveți bani pentru a vă onora promisiunile făcute, sunteți disperați și vreți să luați banii adunați vreme de 10 ani, responsabil, în Pilonul II de pensii. Însă, înainte de a lua banii oamenilor, prin manipulare și minciună, gândiți-vă că veți avea pe conștiință 7 milioane de români, pe care îi condamnați la o bătrânețe în sărăcie. #nucredeinpsd#SalvațiPilonul2 #RomâniiTrebuieSăȘtie

POSTAREA lui Gabriel Zetea

Observam cu totii in spatiul public o dezbatere intensa in ceea ce priveste Pilonul II de pensii.
Se impun cateva precizari pentru ca multi reprezentanti politici ai PNL sau USR folosesc momentul doar pentru dezinformare…
1. PSD nu va lua niciodata nicio măsură care să ducă la desființarea Pilonului II de pensii. Fondurile aparțin contribuabililor și nu pot fi desființate. (asta ca sa ne linistim cu totii si sa putem vorbi linistiti).
2. Pilonul II nu se poate naționaliza pentru că nu conține fonduri private, ci fonduri publice!!! (asta ca oprim toate prostiile debitate in spatiul public de catre reprezentantii PNL sau USR).
Si atunci se intreaba unii de unde apare dezbaterea? Dezbaterea apare la initiativa PSD care doreste ca romanii să știe ce avantaje pot avea de la Pilonul I și de la Pilonul 2. Vom avea public in perioada urmatoare o analiză financiară clară a Pilonului II, astfel încât să se poată face comparația între beneficiile pe care le are cineva care contribuie doar la Pilonul I și cineva care contribuie la Pilonul I și la Pilonul II. Romanii vor avea astfel posibilitatea, in cunostinta de cauza, de a opta unde sa isi tina banii de pensii.
In rest orice alta discutie nu este asumata de catre PSD sau de catre Coalitia la Guvernare PSD-ALDE si reprezinta inca o incercare a Opozitiei de a critica guvernarea fara fundament!
#indraznestesacrezi

Citește și:

https://detectivuldepresasoc.ro/deja-i-si-fudul-zetea-i-a-asteptat-pe-25-aprilie-dar-i-a-invitat-pe-25-mai-meciul-zetea-0-2-bogdan-continua/

 

Previous ACHITARE în primă instanță. Cornelia Negruț: “Tăriceanu CÂȘTIGĂ lupta cu statul paralel”
Next Banii din Pilonul II de Pensii sunt Proprietatea celor care contribuie, NU a Statului

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

Video. PARODIA anului! Talpoș TRĂ-DĂ-TO-RUL! Să mori tu! De râs!

Reproducerea acestei parodii, integral sau parțial, sau distribuirea ei fără link se poate face doar cu acordul scris al autorului, în caz contrar se pedepsește conform Legii drepturilor de autor. (Detectivul

Cancan 1Comments

Deja-i și FUDUL. Zetea i-a AȘTEPTAT pe 25 aprilie dar i-a INVITAT pe 25 mai! Meciul, Zetea 0 – 2 Bogdan, CONTINUĂ!

O luptă absurdă se desfășoară în aceste zile pe rețelele de socializare și în unele segmente mass-media între președinții PSD și PNL Maramureș. Un război al prostiei declanșat de Gabriel

Cancan 0 Comments

Iarba VERDE de acasă/ Au ARAT-O să nu iasă./ Iarba REA din holdă piară/ Piară FOTBALUL din țară… (pardon, din Recea)

Să ne înțelegem. Primarul trebuie să fie un om bun la toate. Să facă de toate. Adică să lase în urma sa ceva, dom’le. Să lase urme. Urme adânci în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply