sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PSD majorează SALARIILE profesorilor

PSD majorează SALARIILE profesorilor

PSD guvernează consultându-se cu cei vizați de anumite decizii! În urma unei astfel de consultări publice, PSD a decis SĂ MAJOREZE și salariile profesorilor, de la 1 ianuarie 2022, cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017 și salariul din luna decembrie 2021.

Este PRIMA majorare a salariilor din acest sector, după înghețarea lor de către Guvernele Cîțu și Orban. Asttfel se reia aplicarea LEGII SALARIZĂRII. Suma reprezintă o parte din majorarea care trebuia acordată din 2020, conform legii salarizării unitare, adoptate tot de PSD. În 120 de zile de la învestire, Guvernul va prezenta un calendar privind reluarea aplicării Legii salarizării unitare.

Este necesar ca majorările prevăzute în această Lege să fie realizate până la capăt, așa cum s-a prevăzut în 2017. Doar astfel se va realiza echitatea în sistemul bugetar, astfel încât la muncă și funcții egale, să fie plătite SALARII EGALE. Pentru că NOUĂ NE PASĂ!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Nevoia de a legifera conștient și responsabil. Cristian Niculescu-Țâgârlaș : Dacă nu știi impactul pe care il are un proiect de lege după ce intră în vigoare înseamnă că votezi în necunoștință de cauză!
Next Deputatul Călin Bota: PÂRTIA DE SCHI DE LA BORȘA, UN OBIECTIV ASUMAT ÎN FAȚA MARAMUREȘENILOR, A FOST INAUGURATĂ ASTĂZI

About author

You might also like

Social 0 Comments

25 de MILIOANE de lei de la CJ pentru ÎNTREȚINEREA drumurilor județene

Bugetul propriu pe anul 2018 al județului Maramureș a prevăzut, pentru întreținerea drumurilor județene, suma de 25.000 mii lei, bani care vor asigura o bună întreținere a arterelor de circulație.

Social 0 Comments

România. CORONAVIRUS la 70 de MEDICI și 50 de ASISTENTE plus la infirmiere, îngrijitoare și personal AUXILIAR

Conform datelor raportate din teritoriu către Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, în acest moment la nivel național sunt 153 de

Social 0 Comments

Deputatul Adrian Todoran: Rămânem uniți în jurul valorilor pe care le avem!

Dragi maramureșeni, Au trecut mai bine de 100 de ani de la nașterea României, însă drumul către maturitatea noastră nu s-a încheiat. Mai avem multe de clădit până să vorbim

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply