sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ROHIA, Maramureș. Primarul Cătălin Cherecheș: “Cu ocazia hramului și sărbătoarea centenarului, am simțit că suntem parte a unei comunități care se hrănește din credință”

ROHIA, Maramureș. Primarul Cătălin Cherecheș: “Cu ocazia hramului și sărbătoarea centenarului, am simțit că suntem parte a unei comunități care se hrănește din credință”

În locul unde liniștea și pacea sunt de-a dreptul divine, la Mănăstirea “Sfânta Ana” de la Rohia, am participat marți la Sfânta Liturghie săvârșită de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, de Adormirea Maicii Domnului.

Împreună cu credincioșii, m-am bucurat de conexiunea spirituală și forța pe care aceste reuniuni ni le oferă de fiecare dată. Cu ocazia hramului și sărbătoarea centenarului, am simțit că suntem parte a unei comunități care se hrănește din credință, primind și oferind mai departe înțelegere, pace și iubire.

Astfel de momente ne amintesc că mai departe de agitația cotidianului, găsim liniștea în rugăciune, iar comuniunea noastră devine o punte spre divin.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

Previous Baia Mare. DEZINSECȚIE și DERATIZARE împotriva țânțarilor și căpușelor între 21 și 31 august
Next Ai nevoie de serviciul de VIDANJARE? Iată cât costă/oră și ce trebuie să faci. Răspundem CITITIRILOR

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Gustări în Maramureș din Țara Chioarului. Experiență culinară de neuitat în Satul de pe Dealul Florilor

Balmoș, plăcintă împăturată coaptă pe plită sau în tigaie, pancove, pâine în cuptor și coci de mălai sunt câteva dintre bucatele pregătite cu drag de socăcițe pricepute, în cadrul evenimentului

Actualitate 0 Comments

Candidații Partidului Național Liberal au dezvăluit prioritățile de dezvoltare pentru Maramureș

Ionel Bogdan, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș,  Mircea Cirț, candidatul PNL pentru Primăria Baia Mare, împreună cu candidații la primăriile din jurul municipiului, candidații la

Actualitate 0 Comments

Tăuţii Măgherăuş – acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice

Ieri, poliţiştii rutieri din Tăuţii Măgherăuş împreună cu repezentanți ai R.A.R Maramureş au organizat o acţiune rutieră pe linie de stare tehnică. În urma acţiunii, poliţiştii au verificat 24 de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply