sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Se împlinesc 21 de ani de dor, de când tatăl meu, regretatul prof.univ.dr.ing. Dorel Cherecheș ne veghează din ceruri

Se împlinesc 21 de ani de dor, de când tatăl meu, regretatul prof.univ.dr.ing. Dorel Cherecheș ne veghează din ceruri

Să ne prețuim părinții, cât timp îi avem lângă noi. Să le fim iubire și sprijin, zâmbet și liniște, așa cum și ei mereu au fost pentru noi.

Nici anii care trec, nici timpul care se zice că le rezolvă pe toate, nu au reușit să estompeze dorul pe care eu și mama mea, dr. Viorica Cherecheș, îl simțim din momentul în care dragul nostru tată și soț, regretatul prof.univ.dr.ing. Dorel Cherecheș a plecat să ne vegheze din ceruri.

Pe parcursul acestor 21 de ani, dorul a căpătat dimensiuni care adesea ne îngenunchează… Găsim alinare în rugăciune, în credință, în gesturi firești de umanitate. Ne străduim constant să onorăm numele, viața și activitatea tatălui meu prin activitatea și viața noastră, prin credință și sprijinul pe care îl oferim neobosit celor din jur, așa cum și tatăl meu mereu a făcut.

Datoria mea este, cât trăiesc, să cinstesc numele meu și al familiei mele. Să îl onorez pe tatăl meu care a lăsat în urma lui un gol imens, o familie îndurerată, dar puternică și datorită lui, care și astăzi îl iubește cu sfințenie, o comunitate căreia și-a dedicat viața și cariera, colegi, prieteni, cunoscuți care îl respectă, dar și o tolbă plină de amintiri dragi.

De când ne veghează de sus, dintre stele, niciodată nu ne-a fost ușor în zilele acestea fără el, dar nu am lipsit niciodată de lângă mama mea, căreia am încercat prin prezența mea să îi alin dorul și durerea, la fel cum și ea s-a străduit să îi suplinească lipsa în anii de când am rămas doar noi doi.

Dorel Cherecheș a fost pentru toți, cei care l-am cunoscut, un profesionist desăvârșit în domeniul său, al silviculturii, un om care a iubit și protejat pădurea și mediul, dar care a predat această lecție și multor altora din jurul său asigurându-se de continuitatea muncii sale și după plecarea la ceruri. Un om care a avut mereu deschisă ușa biroului și casei sale pentru cei aflați în nevoie, un om atent la problemele celor din jur și care a fost un prieten de nădejde pentru toți cei care i-au cerut sprijinul.

A iubit Baia Mare și pe cetățenii săi. Astăzi, îi mulțumesc că m-a învățat să îi duc exemplul mai departe, că m-a ajutat să fiu un om puternic și drept, demn și hotărât, indiferent de loviturile care ni se aplică. Pentru că și tatăl meu a fost lovit de mulți dintre cei pe care i-a ajutat, dar a rămas până la ultima răsuflare în picioare, cu capul sus și cu o demnitate aparte, pe care doar cei cu adevărat drepți o pot purta, indiferent de situație.

Știu sigur că tata ar fi mândru de mine astăzi. Pentru tot ceea ce am reușit să clădesc în acești ani de când băimărenii mi-au oferit încrederea lor și m-au însărcinat să dezvolt comunitatea și orașul nostru, dar și pentru că nu am cedat presiunilor și înscenărilor.

Tată, astăzi mai mult ca oricând îți simt lipsa și mi-aș dori să îți fi spus mai des că te iubesc și îți mulțumesc! Tată, ne lipsești… Te iubim și te prețuim!

Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cătălin Cherecheș, Primarul Municipiului Baia Mare

Previous Mai SCUMPE ca la Ikea! AMENDĂ în cazul “Jilțurilor lui Bărbuleț”, aruncate la igloo-uri de către Consiliul Județean. Primăria lui Cătălin Cherecheș nu a iertat instituția lui Ionel Bogdan
Next Senatorul Țâgârlaș: Am propus modificări legislative pentru a remedia deficiențele constatate în hotărârile pronunțate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

ATP Trucks Automobile din Baia Mare pregătește lansarea UpCity – primul autobuz electric românesc

Baia Mare, 06 aprilie 2021 – ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, pregătește lansarea pe piață a autobuzului electric UpCity. În momentul de

Actualitate 0 Comments

OPORTUNITATE DE PROMOVARE PENTRU PRODUCĂTORII LOCALI DE PRODUSE TRADIȚIONALE ȘI ECOLOGICE

Consiliul Județean informează producătorii locali din Maramureș că în baza înfrățirii cu Voievodatului Podkarpackie din Republica Polonă pot benefica de stand gratuit în cadrul „Târgului internațional de produse alimentare de

Actualitate 0 Comments

Ultima oră! Mihai Felician Cerneștean a fost NUMIT DIRECTOR adjunct al Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR

Prin Hotărârea nr. 17, de azi, a Consiliului de Administrație al CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii) , consilierul județean Maramureș, Mihai Felician Cerneștean a fost numit Director adjunct

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply