sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, ANGAJAMENT liberal pentru 2024

Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, ANGAJAMENT liberal pentru 2024

Iată declarația senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș, la începutul noii sesiuni parlamentare, în ceea ce privește activitatea sa: ”În data de 1 februarie am început o nouă sesiune parlamentară, perioadă de muncă intensă cu multiple oportunități și provocări, pe care sunt determinat să le abordez cu maximă încredere și implicare. Sunt hotărât și motivat în activitate, scopul meu fiind de a aduce, în continuare, schimbări pozitive în viața concetățenilor mei din Maramureș.”


La începerea noii sesiuni parlamentare, senatorul liberal a făcut o scurtă analiză retrospectivă a mandatului, lansând și un angajament privind realizarea obiectivelor pe anul 2024, din care menționăm.
• În ultimii trei ani de mandat, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a depus eforturi consistente pentru dezvoltarea economică și socială a Maramureșului, progresul și promovarea României atât pe plan intern cât și prin activitatea la APCE și în misiunile internaționale.
• Ca parte a angajamentul personal asumat față de comunitatea maramureșeană pe care o reprezintă, senatorul liberal a contribuit la elaborarea a 136 de inițiative legislative din care 45 sunt deja valorificate și transformate în legi.
• Responsabilitatea de a reprezenta maramureșenii s-a materializat în activitatea din comisii, plenul Senatului și din ședințele reunite ale celor două camere ale Parlamentului, unde a acționat cu fermitate pentru susținerea și aprobarea proiectelor favorabile dezvoltării județului.
• Ca o recunoaștere a meritelor și activității parlamentare din cei trei ani de mandat, colegii senatori l-au reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senatul României și l-au susținut pentru continuarea activității ca vicelider al grupului parlamentar PNL.

”Vă mulțumesc sincer pentru susținerea acordată în perioada celor trei ani iar eu vă promit că voi continua să lupt pentru interesele maramureșenilor. Sunt ferm convins, că doar împreună avem capacitatea de a realiza schimbări semnificative, necesare pentru o nouă calitate a vieții în toate comunitățile noastre” a concluzionat Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator liberal de Maramureș, pentru Detectivul de Presă ȘOC!

Previous ȘOC! ANPC a amendat cu 5 milioane de lei cele peste 230 de magazine Mega Image, controlate
Next A apărut numărul 248 al Revistei de Cultură ”Nord Literar”, primul din acest an

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul PNL Călin Bota solicită MAE să ia măsuri pentru apărarea drepturilor românilor din Ucraina

Legea privind minoritățile naționale, adoptată luna aceasta de către Rada Supremă de la Kiev, afectează drepturile românilor din Ucraina, motiv pentru care deputatul PNL Călin Bota a solicitat Ministerului Afacerilor

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț (ALDE): “RAPORTUL MCV, o mare NEDREPTATE față de România”

Raportul MCV este un verdict negativ dat din ratiuni politicianiste si care este o mare nedreptate fata de Romania si fata de romani. Mecanismul nu mai are legatura cu Justitia

Politica 0 Comments

Premierul Ciucă: România își respectă angajamentul de reducere a deficitului public, acesta fiind pe primele șase luni 1,71% din PIB (față de 2,86%, cât era în aceeași perioadă din 2021)

Premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă: Execuția bugetară este o radiografie corectă a tuturor deciziilor luate la nivelul Guvernului în primele şase luni: România își respectă angajamentul de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply