sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Mai multe servicii medicale în comunitățile din zonele rurale

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Mai multe servicii medicale în comunitățile din zonele rurale

Provocările din ultimii ani ne-au arătat importanța majoră care trebuie acordată sistemului și cadrelor medicale din România, în special asigurarea unui cadru propice pentru acordarea de servicii medicale în comunitățile din zonele rurale.

În acest sens, parlamentarii PNL au inițiat un proiect care vizează deschiderea unor puncte secundare de lucru în unitățile administrative unde deja există un cabinet medical.

Prin acest demers se dorește eliminarea condiționării cu privire la existența unui cabinet medical secundar, când pot exista situații în care un singur punct medical nu acopera nevoile medicale ale unei comunități.

Acest proiect de lege vine în ajutorul locuitorilor din zonele rurale, unde există o comunitate mare de persoane vârstnice care se deplasează cu dificultate la cabinetele din vecinătăți, motiv pentru care parlamentarii PNL au inițiat și susținut această lege.

Venim in sprijinul romanilor cu proiecte de care au nevoie pentru a le asigura un trai decent in comunitățile in care trăiesc.

Cristian Niculescu Țâgârlaș

Previous Specialiștii ne avertizează: Servețelele umede – cele mai dăunătoare sistemului de canalizare!
Next ~ Let`s clean Firiza ~

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

VIDEO. Felician Cerneștean COORDONEAZĂ lucrările la AUTOSTRĂZI și DRUMURI NAȚIONALE. Premierul Orban și ministrul Bode, în vizită la autostrada SEBEȘ-TURDA

Consilierul județean și secretarul general al PNL Maramureș, Felician Cerneștean, este de câteva luni și consilier al directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Pentru început

Actualitate 0 Comments

Alexandru Surdu, făcut Cetățean de Onoare al Maramureșului. Recunoștință filosofiei românești

În cursul zilei de ieri, la Consiliul Județean Maramureș, în sala Bogdan Vodă s-a desfășurat Ședința solemnă de acordare a titlului de Cetățean de Onoare al Maramureșului, Excelenței Sale, Domnului

Actualitate 0 Comments

Florin Alexe, deputat de Maramureș: “Vom atrage fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și dezvoltarea turismului”

În cadrul Comitetului județean de Coordonare PNL Maramureş, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene. Îi felicit pe toți colegii care au

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply