sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș:  Am votat două proiecte importante pentru infrastructura României

Senatorul Țâgârlaș: Am votat două proiecte importante pentru infrastructura României

Am votat două proiecte importante pentru infrastructura României, care vizează atât creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, cât și reglementarea soluțiilor generale și stabilirea previziunilor pentru zonele poluate fonic.

Astfel, prin Legea 39/2022 care a trecut de Senat și urmează să fie evaluată de către Camera Deputaților, este vizată actualizarea legislației în raport cu cerințele tehnico-economice și de mediu. Alături de colegii mei din Senat, îmi doresc acordarea unei importanțe sporite factorilor de mediu dar și a celor energetici, prin repararea și/sau înlocuirea ascensoarelor sau a componentelor mecanice ale acestora, în baza raportului tehnic de specialitate.

Cel de-al doilea proiect votat astăzi, aduce beneficii locuitorilor Municipiului Baia Mare și a altor aglomerări, stabilite în urma datelor furnizate de Institutul Național de Statistică. Prin modificările aduse Legii nr.121/2019 privind evaluarea și gestionarea zgomotului ambiental, Primăria Municipiului Baia Mare va întocmi harta strategică pentru evaluarea globală a expunerii la zgomot dintr-o zonă dată. Acest demers are scopul de a oferi soluții generale pentru zonele poluate fonic dar și de a stabili previziuni, care vor sta la baza unei evaluări și gestionări eficiente.

Voi susține mereu proiectele care contribuie la dezvoltarea României și a infrastructurii acesteia.

Cristian Niculescu Țâgârlaș

Previous Deputatul Alexe: Vești bune! NATO a aprobat Grupul de Luptă solicitat de președintele Iohannis și care va fi poziționat în țara noastră. Protejăm România! Protejăm Europa!
Next PARTENERIAT pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice în județul Maramureș. Semnatari, ADI Maramureș, Eco Positive și The Green Project

About author

You might also like

Politica 0 Comments

CONGRES PMP. George Moldovan: “Eugen Tomac este prietenul Maramureșului. Mă bucur că avem doi vicepreședinți la nivel national”

După recentul Congres Extraordinar al PMP, desfășurat la București, filiala județeană Maramureș s-a ales cu doi vicepreședinți la nivel național. Este vorba de senatorul Severica Covaciu și de deputatul Adrian

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Viorica Dăncilă s-a comportat la Strasbourg ca în CEX-ul PSD”

PSD a exportat minciuna, dezinformarea, manipularea și în Parlamentul European, Viorica Dăncilă comportându-se la Strasbourg ca în CEX-ul PSD. Prezentă la dezbaterea privind statul de drept din România, Dăncilă a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply