sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș: MODIFICĂM prin lege Convenţia asupra aspectelor civile ale RĂPIRILOR internaţionale de copii

Senatorul Țâgârlaș: MODIFICĂM prin lege Convenţia asupra aspectelor civile ale RĂPIRILOR internaţionale de copii

Zi intensă de lucru ieri în Comisiile Senatului. Am avut multe proiecte importante pe ordinea de zi și anume, 30 de proiecte în Comisia juridică a Senatului și 14 proiecte în Comisia pentru constituționalitate. Printre legile avizate favorabil astăzi în Comisia juridică se află Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.302/2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală, precum și Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.369/2004 privind aplicarea Convenţiei asupra aspectelor civile ale răpirilor internaţionale de copii, adoptată la Haga la 25 octombrie 1980, la care România a aderat prin Legea nr.100/1992.

Este important să avem o legislație modernă, adaptată la normele europene și în calitate de președinte al Comisiei juridice mă bucur că în Senat există un larg consens în această direcție.

Cristian Niculescu Țâgârlaș

Previous Deputatul Călin Bota: MAI MULTE CABINETE ALE MEDICILOR DE FAMILIE LA SATE
Next Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu a vizitat mai multe obiective importante din Maramureș

About author

You might also like

Politica 0 Comments

DEZBATEREA și BILANȚUL. Klaus Iohannis are profilul de președinte de care țara are nevoie

Președintele Klaus Iohannis a participat marți seara la un dialog de substanță cu jurnaliști, analiști și studenți prezenți  la dezbaterea organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”. Președintele a

Politica 0 Comments

Gabriel Bogdan Stetco, noul presedinte al tinerilor liberali din Maramures

Conferinta judeteana pentru alegeri la TNL Maramures, organizata pe 15 octombrie, in Baia Mare, l-a ales, cu vot majoritar, pe Gabriel Bogdan Stetco in functia de presedinte al tinerilor liberali

Politica 0 Comments

“DRAGNEA CÂȘTIGĂ bătălii de putere, iar ROMÂNIA PIERDE pe termen lung…”

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș, tema principală de discuție a fost situația României după căderea guvernului Tudose, la ordinul lui Dragnea. “Toate pentru poftele unui singur om:

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply