sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ȘOC! Primarul Liviu Tămaș din Budești, naș la BOTEZ cu mai mult de 8 persoane! Au EXPUS MINORI riscului de îmbolnăvire cu COVID-19

ȘOC! Primarul Liviu Tămaș din Budești, naș la BOTEZ cu mai mult de 8 persoane! Au EXPUS MINORI riscului de îmbolnăvire cu COVID-19

Controversatul primar din Budești, Liviu Tămaș (îmbrăcat în negru, primul din dreapta, rândul de sus) se dă din nou în stambă, a doua oară doar de când este situație de urgență, după ce are o reclamație la CJSU pentru răspândire de informații false cu privire la COVID-19.

Primarul a fost, de curând, naș de botez la o familie din comună. Surse ale Detectivului de Presă ȘOC! ne-au declarat că la eveniment au participat mai mult de 8 persoane așa cum prevede una din Ordonanțele militare în această perioadă.

Acest lucru reiese și dintr-o fotografie postată pe Facebook, apoi ștearsă, de mama micuțului botezat, Maria Ungureanu.

Se vede clar intenția familiei, cu nașul în frunte, de a se da în stambă dar mai ales de a fenta prevederile legale cu privirea la stoparea răspândirii virusului care a provocat declararea pandemiei de coronavirus.

Petrecăreții au crezut că pot fi la petrecere, pardon în fotografie, 8 persoane, fără copii, lucru neadevărat. În poză sunt 8 adulți plus cei doi copii ai Mariei și Vasile Ungureanu, bebelușul botezat și încă o fetiță de câțiva anișori. Ordonanța care reglementează botezurile, nunțile, înmormântările și alte evenimente de acest gen prevede că pot participa din familie maxim 8 persoane, evident, minorii fiind incluși, altfel ar însemna că terecerile pentru copii ar fi exceptate de la restricții.

Prostia și incultura dar și fala i-au dat de gol.

Prectic, în inconștiența lor, primarul-naș și finii săi au expus minori, riscului de îmbolnăvire cu coronavirus, lucru care se pedepsește cu dosare penale și va fi reclamat de către Detectivul de Presă ȘOC!, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Edilul Liviu Tămaș ține cetățenii în izolare și în carantină în timp ce el se șterge în dos cu legea de câte ori vrea, bea și mănâncă la evenimente organizate în afara cadrului legislativ. Asta înseamnă să fii mafiot!

Când cetățenii au probleme și merg la primărie, după spusele unor cititori ai Detectivului de Presă ȘOC!, edilul întredechide geamul 3-4 milimetri pentru a vorbi cu ei, ca măsură de protecție împotriva virusului dar când vine vorba de “gașca de acasă” nu contează dacă sunt mai mulți de 8 la petrecere și nici dacă se infectează minori. Asta înseamnă să fii iresponsabil!

Primarul liviu Tămaș mai are o plângere, în curs de cercetare, pentru răspândire de informații false cu privire la COVID-19 după ce a anunțat pe pagina oficială de Facebook a primăriei Budești faptul că există un caz confirmat de coronavirus al unei femei, în momentul în care a fost dusă cu ambulanța la spital, lucru care nu s-a adeverit dar nici nu a dezmințit când femeia a fost adusă acasă, la fel cum s-a dus la spital, neinfectată. Asta înseamnă să fii mizerabil!

Citiți mai jos materialul:

Previous Consilierii PNL solicită CJ Maramureș alocarea unui milion de lei pentru cumpărarea de tablete pentru elevi
Next Video. SFIDARE. Cu BOXELE în fața clădirii și MUZICĂ la maxim. DANS, “trotuar” și copii minori EXPUȘI. “Îți sparg telefonul”. Polițiștii i-au “SPART” cu amenzi

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply