sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ULTIMELE PREGĂTIRI. “Bun de Maramureș” la Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României – 15 – 18 februarie 2024

ULTIMELE PREGĂTIRI. “Bun de Maramureș” la Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României – 15 – 18 februarie 2024

Maramureșul, prin intermediul Consiliului Județean Maramureș și Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD), participă la Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se deschide mâine și ține până duminică, inclusiv.

Așadar, în perioada 15 – 18 februarie 2024, evenimentul dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriilor, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, reprezintă locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

La standul Maramureșului și-au anunțat prezența invitați de seamă, miniștri, ambasadori, oficialități județene, iar pe mulți dintre ei îi va primi Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Ca și la ediția din toamna anului trecut, standul Maramureșului este în afara spațiului expozițional, într-un cort uriaș, având astfel cel mai generos apațiu pentru expozanți, vizitatori dar și pentru multele reprize de spectacol și dans popular, atât de îndrăgite de toată lumea și oferite de către profesioniștii de la Ansamblul Folcloric Național “Transilvania”.

Vizitatorii îi vor putea întâlni pe meșterii noști populari, unii dintre ei cunoscuți în întrega lume: Leș Daniel – olarit, Stan Anuță – război de țesut, Bârsan ioan  – sculptor în lemn, Cadar Cristian  – măști, Tekar Tobias – produse sticla, Avram Dan și Avram Adriana – meșter lemn, sticlă și zgărdane, Pop Viorica – zgardane și costume populare, Vit Florica – zgardane și costume populare.  

Una dintre noutățile acestei ediții o reprezintă participarea Comunei Băiuț, care va avea stand propriu, unde participanții vor primi câte un breloc din lemn. Despre Băiuț – “La capătul lumii, locul unui nou început”, vom auzi multe lucruri frumoase de acum încolo.

Așa cum ne-am obișnuit, producători locali din toate colțurile Maramureșului vor fi prezenți la manifestare cu produse care fac deliciul oricui: miere, siropuri, dulcețuri, lașcute, sucuri naturale și dulciuri tradiționale și alte produse cu specific maramureșean.

Toți producătorii vor expune sub un nou concept: “Bun de Maramureș”.

OMD Maramureș este prima organizație judeteana din țară iar la finalul anului trecut erau doar două urganizații județene acreditate, Maramureș și Constanța.

La această ediție vor fi alături de noi și voluntari ai Crucii Roșii Maramures care sperăm să fie nevoiți doar să se uite la spectacole de muzică, dans și voie bună.

Pentru că trăim în epoca expansiunii rețelelor de socializare, pe lângă jurnaliști, vor fi prezenți și infuenceri care ne vor promova și cineva care trebuie să facă lucrurile grele! Detectivul de Presă ȘOC! este prezent și la această ediție a Târgului de Turism al României cu transmisiuni live sau înregistrări video.

Previous Baia Mare are bugetul aprobat pentru 2024! Astăzi, nevoile cetățenilor au fost mai presus de politică în Consiliul Local! Un moment istoric, aș îndrăzni să spun!
Next NOU la Urbis Baia Mare: LINIA 20. Vezi DE CÂND, ce traseu vor avea autobuzele și programul acestora

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Sfara Tours. CROAZIERĂ Mediterana de Vest cu Vasul Celebrity Reflection, mai spațios, cu Suitele Aqua, teatru și grătar în aer liber în celebrul restaurant Lawn Club Grill

Croazieră Mediterana de Vest ❤️ 📆 10 IUNIE 2023 ✈️ Plecare din Barcelona Spania ‼️ 1479 € / PERSOANĂ 9 NOPȚI CELEBRITY REFLECTION Vasul Celebrity Reflection a fost inaugurat în

Actualitate 0 Comments

CONTINUITATE ÎN CALITATE ISO 9001:2015, LA CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ

Consiliul Județean Maramureș a obținut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, până în 31 iulie 2025. În urma activităților desfășurate de auditor s-a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply