sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

UPDATE. Botez cu GUSTĂRI SIGILATE de inspectorii sanitari

UPDATE. Botez cu GUSTĂRI SIGILATE de inspectorii sanitari

UPDATE 16 ianuarie 2017

Revenim cu amânunte legate de botezul de duminică, 14 ianuarie a.c., de la Restaurantul Athos din Baia Mare. Botezul a fost întrerupt de faptul că mai multor persoane li s-au făcut rău, 24 dintre participanți la ceea ce ar fi trebuir să fie o petrecere memorabilă ajungând la spital. Practic s-a servit gustarea rece, cafeaua și ciorba după care a început nebunia. Cu ambulanțe sau cu mașini persoanale, petrecăreții au luat drumul spitaleor. În locul lor au venit inspectorii sanitar-veterinari și inspectorii sanitari ai Direcției de Sănătate Publică (DSP), plecând în jurul miezului nopții. Dr. Rareș Pop, directorul DSPconfirmă numărul celor îmbolnăviți și a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că angajații au anlizele la zi și se efectuează analiza mâncării. Practic inspectorii DSP au sigilat farfuriile neîncepute cu cu gustări reci și le-au dus la laborator. Dr. Vasile Pop, director adjunct al Direcției Sanitar-Veterinare Maramureș a delcarat pentru Detectivul: “Am verificat magazia, am recoltat probe din toate materiile prime care au format gustarea rece: brânză, carne, pui, masline, suc. Acestea au fost cumpărate din rețeaua comercială, și erau în acel moment în termen de garanție”.

Haz de necaz
Cei afectați au avut însă și puterea de a face haz de necaz: “Mulțumim restaurantului Athos din Baia Mare pentru serviciile deosebite pe care le-au oferit la botezul nepoatei mele. O seară minunată să aveți. Eu probabil o voi petrece cu soția gravidă în spital cu toxiinfecție alimentară”, a scris ironic Orha Dan ep Facebook. Din nefericire sera și-a petrecut-o așa cum bănuia, în spital. Din fericire, soția sa a fost externată și se află în afara oricărui pericol.

UPDATE, duminică, 14 ianuarie, ora 21:30

La această oră un număr de 17 persoane se află sub observație în Urgența Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare după ce au mâncat primul fel la masa prilejuită de un botez. Evenimentul s-a desfășurat la Restaurantul Athos din Baia Mare și nici până acum reprezentanții localului nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere dar mai încercăm. Surse din cadrul unității sanitare ne-au declarat că deocamdată niciunul dintre pacienți nu necesită internare.

(va urma)

BOTEZUL s-a sfârșit la SPITAL. Cel puțin 15 persoane au avut nevoie de Ambulanță în timpul unei petreceri de la Athos

Un botez s-a transformat într-un eveniment de coșmar pentru mai mulți petrecăreți care azi în loc de distracție au avut parte de mai multă mâncare stricată și de medicație decât de distracție. O zi frumoasă de duminică anunța un botez pe cinste la Restaurantul Athos din Baia Mare. Numai că imediat după gustarea rece mai mulți invitați au avut nevoie de ajutorul medicilor pentru că li s-a făcut rău. Petrecerea s-a spart brusc după ce câteva persoane au avut grețuri și vărsături aproape în același timp. Panica s-a instalat urgent și oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul Ambulanțelor. Două salvări au sosit la restaurant numai că numărul celor care au avut nevoie de intervenția medicilor a crescut alarmant. Aparținătorii nu au stat pe gânduri și și-au dus bolnavii cu mașinile personale la spital. Până la această oră cel puțin 15 persoane au fost transportate cu ambulanța, 14 la Spitalul de Boli Infecțioase și o gravidă în 26 de săptămâni în vârstă de 26 de ani a ajuns la UPU din cadrul Spitalului Județean Baia Mare. Ulterior o persoană internată la Infecțioase a fost transferată la Județean din cauza tensiunii oscilante pe care medicii nu au reușit să i-o țină sub control.

“Mama și fiica mea mare sunt în spital”

Printre cei afectați de mâncarea cu probleme sunt și vârstnici și copii. “Mama și fiica mea mare sunt în spital. O altă fiică mai mică a fost și ea la botez. Se pare că nu prea a apucat să mânânce. Sper să nu fie nevoie să se apeleze la medici și în cazul ei”, ne-a declarat un aparținător al celor două paciente. Problemele de la Athos Baia Mare nu sunt de ieri de azi. În ultimii ani au mai fost semnalate și alte cazuri de îmbolnăviri numai că povestea Athos e cusută cu ață alba și proprietarii sunt protejați de prea multă lume care ar trebui de fapt să facă în așa fel încât astfel de cazuri să nu se repete.

“Am mâncat pește stricat”

Un alt client al restaurantului Athos ne-a declarant că în urmă cu aproximativ o lună și jumătate a mâncat somon stricat iar replica ospătarului l-a lăsat fără cuvinte: “L-am chemat și i-am spus că e stricată mâncarea și mi-a spus că nu are ce să facă”. Până la această oră nu am reușit să contactăm vreun reprezentant al restaurantului pentru un punct de vedere dar mai încercăm.

Detectivul de Presă ȘOC!

(Va urma)

Previous Se anunță un an secetos, conform Calendarului de ceapă.
Next PNL Maramureș: “A CÂȘTIGAT Dragnea, a PIERDUT România”

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș s-a AUTOIZOLAT, preventiv, la domiciliu. Nu are simptome de CORONAVIRUS

În urma evenimentelor petrecute astăzi, am decis să mă autoizolez la domiciliu și să urmez întocmai regulile stabilite de autorități. Așa cum se știe deja public, astăzi a fost confirmat

Actualitate 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: “Am VOTAT pentru sprijinirea PACIENȚILOR ONCOLOGICI și familiile acestora”

Am votat și am semnat propunerea legislativă inițiată de către colega mea Nicoleta Pauliuc în Senat, care are ca scop sprijinirea pacienților oncologici și familiile acestora. Conform acestei propuneri, asiguratul

Actualitate 0 Comments

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: Klaus Iohannis este garanția faptului că România poate face pasul către normalitate. A folosit fiecare pârghie constituțională ca să blocheze PSD!

Sloganul de campanie al președintelui Klaus Iohannis este: “Pentru o Românie normală”. De ce acest slogan și ce înseamnă ”România normală?” Ceea ce se întâmplă acum în România este anormal,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply