sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

URBIS. Bilete și abonamente prin aplicația Baia Mare Online. Răspundem CITITORILOR

URBIS. Bilete și abonamente prin aplicația Baia Mare Online. Răspundem CITITORILOR

Aplicația Baia Mare Online, prin opțiunea Bilete și abonamente, facilitează călătoria cu mijloacele de transport în comun din Baia Mare și localitățile învecinate. Cetățeanul achiziționează online bilete sau abonamente de autobuz pe care le păstrează și vizualizează într-un portofel virtual, utilizându-le la nevoie.

Prin intermediul aplicației Baia Mare Online, cetățeanul depune o cerere de creare cont, care va fi procesată de către un operator din Primăria Municipiului Baia Mare. În urma acceptării acesteia, va primi un mail cu utilizatorul și parola generată, pe care o va schimba ulterior, la prima autentificare, cu una cunoscută lui, primind astfel acces la funcționalitățile dorite.

Aplicația Baia Mare Online este disponibilă pentru sistemele de operare Android – versiune minim 5 și IOS – versiune minim 12, și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Din modulul Bilete și abonamente transport – opțiunea Cumpără bilet – selectează tipul de bilet, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății biletului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, biletul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Biletele mele.
  2. Similar, pentru abonamente – opțiunea Cumpără abonament – selectează tipul de abonament și perioada, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății abonamentului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, abonamentul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Abonamentele mele.
  3. La urcarea în autobuz cetățeanul utilizează/validează biletul de călătorie – accesează opțiunea Activare bilet, alege tipul de bilet pe care dorește sa-l utilizeze din cele disponibile, apoi Scanează și folosește biletul, prin scanarea codului QR afișat pe autobuz. Dacă operațiunea se finalizează cu succes, va primi și un mesaj în acest sens.
  4. În cazul unui control, biletul utilizat la urcarea în autobuz se regăsește în Bilete activate, primul în listă, cetățeanul prezentând contolorului codul QR asociat acestuia.

Pentru alte detalii: https://urbisbaiamare.ro/plata-bilete-abonamente-baia-mare-online.php

Informații obținute cu ajutorul SC URBIS SA

Previous Răspundem CITITORILOR. Cine GESTIONEAZĂ rețelele interioare de apă și de canalizare?
Next 8 milioane de lei pentru reabilitarea a 5,5 km de drumuri în comuna Săcălășeni! Vizită de lucru pe strada Stadionului din Culcea!

About author

You might also like

Social 0 Comments

Simion Pop, consilier local Budești: “Isus să fie mereu viu în sufletul fiecăruia și astfel vom trăi veșnic. Paște fericit!”

Lumina Divina a Sfintelor Paște sa vă aducă tot ceea ce poate fi mai bun pe lume. Bunul Iisus prin jertfa lui sa vă fie alături toată viața, mereu viu

Social 0 Comments

Bravo, domnule deputat! Gheorghe Șimon (PSD): Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! Personalul medical care a fost angajat în această perioadă trebuie să rămână în sistemul sanitar!

Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! Personalul medical care a fost angajat în această perioadă, rezidenții, dar și specialiștii din DSP și toți cei care au fost în prima

Social 0 Comments

Video. POD SUSPENDAT peste Dunăre la Brăila. Felician Cerneștean, consilier CNAIR: “LUCRĂM la cea mai ÎNALTĂ construcție din România”. FIRELE de oțel pot ÎNCONJURA de două ori TERRA!

Premierul României, Ludovic Orban, împreună cu Ministrul Transporturilor, Insfrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode însoțiți de Directorul General al CNAIR, Mariana Ioniță, s-au deplasat ieri pe șantierul Obiectivului ”Pod suspendat peste

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply