sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ziua Internațională a Asistentului Medical. Gabriel Zetea, deputat PSD: Voi sunteți “eroii fără medalii”

Ziua Internațională a Asistentului Medical. Gabriel Zetea, deputat PSD: Voi sunteți “eroii fără medalii”

Azi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali transmit din adâncul sufletului un sincer și călduros: ”La Mulți Ani!”, vouă, tuturor celor care aveți un rol extrem de important în sănătatea noastră, celor care sunteți coloana vertebrală a sistemului medical.

Vă felicit pentru exemplul de competenţă, demnitate şi integritate și vă doresc ca spiritul de sacrificiu și profesionalismul să vă însoțească mereu în alinarea suferințelor pacienților pe care îi aveți în grijă! Asistenții medicali sunt o forță în sistemul medical și pentru întreaga voastră activitate, vă mulțumesc!

Sunteți cei care vă aflați „în prima linie” în sălile de operații alături de medici, sunteți cei care ați luptat pentru a învinge pandemia, sunteți cei pe care îi întâlnim lângă patul pacienților și cu răbdare, dedicare și profesionalism răspundeți întrebărilor adresate de bolnavi sau aparținători.

Voi sunteți ”eroii fără medalii” pentru că, la fel ca celelalte categorii ale sistemului medical, vă puneți viața personală în plan secund pentru a fi la datorie zi de zi. La mulți ani, stimați asistenți medicali! Multe realizări și bucurii alături de toți cei dragi!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: La mulți ani tuturor asistenților medicali!
Next Gheorghe Șimon, deputat PSD: “Susţin necesitatea sprijinirii puternice a industriei procesatoare de materii prime”

About author

You might also like

Social 0 Comments

Dr. Adrian Danciu (Clinica Life Support – Sighetu Marmației): “OBEZITATEA LA COPII A AJUNS DE LA 7% LA 26%”!

Dr. Adrian Danciu, medic primar Medicină generală, expert în nutriție și detoxifiere trage mai multe semnale de alarmă asupra creșterii numărului de pacienți obezi. Directorul medical de la Clinica Life

Social 0 Comments

PERICOL major. A DERAIAT Mocănița la Vișeu de Sus. Printre VICTIME este și un copil. Autoritățile ASCUND faptul că zilele trecute a mai DERAIAT un vagon. Viețile turiștilor, în PERICOL!

Mocănița este unul dintre punctele de atracție cele mai apreciate de către truriștii sosiți în zona Maramureșului istoric. Azi, locomitiva Mocăniței a deraiat de pe șine iar cei 200 de

Social 0 Comments

VREA să REABILITEZE gara și NU este lăsat. Află ce vrea să facă primarul Ioan Mătieș la Mireșu Mare

Primarul Ioan Mătieș dorește să facă din gara localității Mireșu Mare un Centru muzeistic al unioniștilor din zona Codru-Chioar. Aflată în paragină, clădirea cu o arhitectură frumoasă, se degradează în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply