sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: “Susţin necesitatea sprijinirii puternice a industriei procesatoare de materii prime”

Gheorghe Șimon, deputat PSD: “Susţin necesitatea sprijinirii puternice a industriei procesatoare de materii prime”

Creşterea inflaţiei din ultima perioadă a adus în discuţie o posibilă îngheţare a preţurilor la alimente, o măsură extremă, viabilă doar pe termen scurt. Social-democraţii propun soluţii concrete de sprijinire a industriei autohtone, evitând astfel penuria de alimente generată de o evetuală îngheţare artificială a preţurilor.

Nu este o decizie luată în acest sens, nici în Coaliție, nici în Guvern. Soluția reală, temeinică, pe termen lung este ca România să devină capabilă să-și asigure mâncare din producția și resursele proprii. De aceea, PSD susține necesitatea sprijinirii puternice a industriei procesatoare de materii prime!, a subliniat Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

O ofertă mare de produse românești de calitate, sănătoase, ar conduce inevitabil și la prețuri mai mici. Este vital, mai ales în actualul context internațional, ca importurile de alimente să fie reduse cât mai mult posibil și astfel să fie micșorat și deficitul comercial, care a ajuns să depășească 7 miliarde de euro, doar în primul trimestru al acestui an.

“Înghețarea prețurilor la alimente ar fi o măsură extremă, dar riscantă, pentru penuria pe care ar putea-o genera pe piață, mai ales la produse de strictă necesitate și de larg consum. De aceea, o astfel de măsură trebuie analizată foarte bine înainte de a fi luată”, a mai sus Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

Previous Ziua Internațională a Asistentului Medical. Gabriel Zetea, deputat PSD: Voi sunteți "eroii fără medalii"
Next CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ A ORGANIZAT SPECTACOLE ÎN CIPRU DE ZIUA NAȚIONALĂ A PORTULUI TRADIȚIONAL ROMÂNESC

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, proaspătul secretar de stat, a prezentat BILANȚUL primei LUNI de guvernare PNL

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, bilanțul primei luni de guvernare minoritară a liberalilor, după ce, la începutul acestei săptămâni a fost

Politica 0 Comments

VIDEO. Cazul CARACAL, dezbătut de PNL Maramureș. Ionel Bogdan: “Românii și-au pierdut încrederea în capacitatea statului de a-i apăra”

Cazul Caracal este pe buzele tututor, a bulversat întreaga țară și a atras chiar  atenția opiniei publice mondiale prin apariția în marile ziare ale lumii. El a fost dezbătut și

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea: ”Bun venit în PSD Maramureș!” primarului independent din Poienile Izei, Mirela Bîrlea

Am avut o întâlnire aplicată cu primarii din Maramureșul Voievodal, pentru a discuta problemele cu care se confruntă la nivelul comunităților pe care le păstoresc și pentru a afla care

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply