sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Conferință APCE pe tema DISCRIMINĂRII. Senatorul Țâgârlaș: “În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate”

Am participat la Conferința parlamentară a APCE privind diversitatea, incluziunea și combaterea discriminării pe criterii de rasă și a intoleranței în Europa, desfășurată zilele acestea la Paris.

În cadrul Conferinței au fost abordate teme diverse, de la cauzele creșterii rasismului și intoleranței în Europa, la metode utile pentru combaterea acestui fenomen periculos.

Problema rasismului este o chestiune extrem de importantă, mai ales în umbra efectelor crizei economice. În ultimul deceniu, manifestările de rasism, ură și intoleranță au crescut în intensitate și gravitate. E rolul nostru, al politicienilor, să găsim soluții pentru rezolvarea acestei probleme care a devenit o urgență la nivelul Europei.

E important să reducem decalajele din societate și să redăm încrederea cetățenilor în autoritățile publice, stat și chiar în democrație. Prin politici publice coerente, vom reuși să rezolvăm aceste probleme care afectează toate țările europene.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin - Alexandru Alexe: "Din 1 noiembrie vom avea o lege care să ne protejeze de creșterile prețurilor la energie"
Next Eforturi comune. Deputatul Florin - Alexandru Alexe "Localitatea Bozânta Mare are de câteva zile gaz metan"

About author

You might also like

Politica 0 Comments

~ Let`s clean Firiza ~

O dată cu vremea bună dăm startul acțiunii de ecologizare! Dacă dorești să te implici, haide alături de noi vineri 15.04.2022, începând cu ora 10:00. Locul de întâlnire este în

Politica 0 Comments

Daniel Olteanu a fost ales președinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)

Daniel Olteanu a fost ales, sâmbătă, președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului. Au votat

Politica 0 Comments

Doar ALDE a CRESCUT în sondaje. SONDAJ în șapte județe MARI din România. Rezultate SURPRINZĂTOARE pentru partide

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat in emisiunea „Punctul de intalnire” de la Antena 3 rezultatele unui sondaj de opinie al Avangarde. Sondajele au fost facute in sapte judete mari din

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply